Internetes ismerkedésnél összejött már valakinek normális kapcsolat?
Figyelt kérdés
Aki tetszene, az vagy nagyon messze lakik, vagy húzza az agyam, de kiderül, hogy csak szeretőt keres. Akadt már meg nős pasi is a horgon. :(2013. máj. 21. 14:15
1/15 anonim válasza:
Nekem 3 csaj is jött már össze így.Nem viccelek :)
2/15 anonim válasza:
Az egyik legjobb, legirigylésreméltóbb kapcsolat, amiről tudok, neten köttetett.
A fiúnak és a lánynak is volt blogja, aztán elkezdtek msn-en beszélni, telefonáltak, együtt játszottak a neten. Kb. másfél év után találkoztak, és akkor szerettek igazán egymásba.
Ez volt 2011 nyarán, azóta egy párt alkotnak és nagyon boldogok.
17 és 22 évesek.
3/15 anonim válasza:
Nekem is össze jött de hát messze lakott szóval mondhatni hogy mégsem jött össze csak majdnem. 16/F
4/15 anonim válasza:
Igen,a barátommal a facebookon ismerkedtünk meg,azóta minden hónapban találkozunk :) :D
5/15 anonim válasza:
Nekem összejött már igen :) Ráadásul egy városban is laktunk.Nagy szerelem volt.Sajnos azóta vége már az én hbámból,de mindig jó szívvel fogok rá emlékezni és biztos vagyok benne,hogy ő is rám!
7/15 anonim válasza:
Az én bátyám ott ismerte meg a feleségét. :)
Nekem is jött már össze két nagyon rendes fiú. Az egyikkel 1 a másikkal 2 évet voltam együtt, de a távolság miatt nem bírtuk tovább. Viszont a velük töltött idő nagyon szép volt. :)
8/15 A kérdező kommentje:
Ahol távkapcs. volt, ott mennyi volt a távolság?
Milyen gyakran tudták megoldani a találkozást?
2013. máj. 21. 14:25
9/15 anonim válasza:
1. vagyok A legelsőnél úgy kb 230 km volt a távolság.Hétvégenként illetve szünetekben mindig találkoztunk majd 1 éve után én is kiköltöztem Bp-re mert ott lakott és utána még 1 évig együtt voltunk.
10/15 agi91babe válasza:
love.hu-n ismerkedtünk meg, 5 éve együtt vagyunk, együtt élünk. :) csak jót tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!