Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Éreztétek már magatokat...

Éreztétek már magatokat ennyire rondának?

Figyelt kérdés
Mostanában kaptam pár negatív jelzőtva külsőmre vonatkozóan. Az előbb elbőgtem magam, mert én ezt már nem bírom. :( Tegnap meg délután csak úgy elkezdtem remegni, mintha valami rohamom lett volna. Remegett mindenem, a szívem hevesen vert, akkor is majdnem sírtam. Most már minden napom ilyen lesz vajon? Tudom, hogy el kéne fogadnom magam, de amíg mások nagy átlagban rondának tartanak, addig nem megy. Miért történik ez velem? :(
2013. máj. 20. 22:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet privátba vagy linkeld be és mondok véleményt, oké? Ahogy tudok segítek
2013. máj. 20. 22:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, nekem is küldhetsz képet, én segítek.

Én is éreztem már magam rondának, mondjuk az utóbbi évben szerencsére már nem annyira. Na de 2007-2008-ban szörnyen.

17/L

2013. máj. 20. 22:39
 13/15 anonim ***** válasza:

16/F

Ha érdekel egy veled egykorú srác véleménye

írj ha gondolod

2013. máj. 20. 22:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Nálam egyszer úgy volt,hogy egy nap vagy 4-en , 5-en beszóltak a külsőmet illetően igazából az arcommal van bajom nekem is. Arra gondoltam, hogy ez azért már teljesítmény tőlem, hogy ennyien csúfnak gondolnak. Eleinte bántott , de utána már nevettem saját magamon tudom ez nem segít semennyire sem. De tudd nem vagy egyedül;).

Az arcomat én sem tudom elfogadni. Nem is igazán próbálkozom már senkinél.

2013. máj. 21. 18:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy....ilyenkor a fiatalkori depresszió meg szorongás,pánikroham is előfordulhat...elvileg

Tudom jó régi a kérdés,de most láttam csak:)

2013. aug. 3. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!