Éreztétek már magatokat ennyire rondának?
Figyelt kérdés
Mostanában kaptam pár negatív jelzőtva külsőmre vonatkozóan. Az előbb elbőgtem magam, mert én ezt már nem bírom. :( Tegnap meg délután csak úgy elkezdtem remegni, mintha valami rohamom lett volna. Remegett mindenem, a szívem hevesen vert, akkor is majdnem sírtam. Most már minden napom ilyen lesz vajon? Tudom, hogy el kéne fogadnom magam, de amíg mások nagy átlagban rondának tartanak, addig nem megy. Miért történik ez velem? :(2013. máj. 20. 22:00
1/15 anonim válasza:
lány vagy ? vagy fiú ?
hány éves?
2/15 anonim válasza:
Hát szoktam magam rondának érezni, olyankor felteszek ide pár képet magamról és máris megnyugtatnak a srácok, hogy minden okés. :-)
próbáld ki. :-)
3/15 anonim válasza:
Miket mondtak? Nekem is volt hogy ilyet tettek.. de állj inkább a tükörbe és lásd az előnyös részeidet! mondd el magadnak mindennap többször. vagy nézz szét.. más jobb? valóban jobb? én rájöttem hogy körülöttem például nem.. velem is nemrég ugyanez volt a helyzet:S átérzem teljesen!
4/15 A kérdező kommentje:
Az lemaradt: 16L
2013. máj. 20. 22:04
5/15 anonim válasza:
priviben küldj egy képet magadról, és megbeszéljük hogy mi az amit változtathatnál magadon
6/15 anonim válasza:
Ne csüggedj! Amíg azt nem mondják hogy olyan ronda vagy, hogy ha beesnél a tengerbe a cápa inkább a lucernát enné meg mint téged, addig nincs baj.
7/15 A kérdező kommentje:
Már egyszer raktam ki ide képet, és sokan bántottak!
2013. máj. 20. 22:06
8/15 anonim válasza:
Nem lehet,hogy pánikrohamod volt?
9/15 anonim válasza:
Ízlések és pofonok
Volt már rá példa hogy egy csaj feltett magáról ide egy képet és szinte mindenki beszólt neki hogy egyáltalán nem szép de nekem meg ő volt az álomnő
Ha gondolod küldhetsz privátban képet magadról és mondhatok véleményt a külsődről,szerintem nincsen vele baj,sok ilyen lányt láttam már itt de igazából egyik se volt ronda
10/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, milyen lehet a pánikroham. De alapból érzékeny vagtok, gyerekkoromban sokat bántottak, borzasztó éveim voltak. Az alakomon tudok változtatni, és fogok is, de az arcomon hogyan? Nagyon széles az állkapocscsontom, azt meg lehet plasztikáztatni??? Meg mindenféle betegségem van, pajzsmirigy-túlműködésem->zsíros bőr, haj, magas vérnyomásom->vörös arcbőr ÁLLANDÓAN, de félek orvoshoz menni, orvosfóbiám van. :/
2013. máj. 20. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!