Barátnőim közül egyedül én vagyok csak single. Miért?
Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya, és kövér sem vagyok, de mégis csak nekem nincs pasim. Tény és való ,h nem cigizek , nem vagyok ott minden buliba, és nem vagyok mindig full részeg , nem smároltam 200 pasival, és nem vagyok flegma... , de szürke egér "meg sem szólalok" tipus se .Lehet h ez is az oka ? vagy mit csináljak h végre rám is fel figyeljenek? 16/l2013. máj. 20. 20:40
11/16 anonim válasza:
Nem jó ötlet másokhoz hasonlítgatni magadat, mert úgyis azt fogod kihozni belőle, hogy neki milyen jó, neked meg milyen rossz, és ezzel saját magadat rombolod. Holott lehet, hogy egy csomó dologban meg te vagy szerencsésebb, csak nem tudsz róla, vagy annyira természetesnek tűnik, hogy eszedbe sem jut. 16 éves vagy, tudod mennyi pasid lehet még?! Sok, mire megöregszel! :)
12/16 anonim válasza:
megtennéd hogy likelsz egy képet magadról?
tudom sablon dehát lehet akkor inkább meg tudjuk mondani
13/16 anonim válasza:
Mert mégis szürke egér vagy a háttérben.
14/16 anonim válasza:
Amiket az előbb mondtál, azok alapján a tulajdonságok alapján, te sokkal értékesebb ember vagy, mint a barátnőid.:)
15/16 Miss Huuuha válasza:
Valószínű, mert nem az ő típusuk vagy. Nem minden suliban lehet megtalálni a neked valót. Te valószínűleg nem olyan vagy mint ők, ezért nem jössz össze senkivel. Ez persze nem jelent semmi hátrányt a további kapcsolatokban :) De ha nagyon ragaszkodsz 1 baráthoz, ő viszont nem mutat erre jelet, nyugodtan flörtölj vele, mosolyogj sokat, mondj vicceket, nevess az övéin, dumcsizzatok stb.
16/16 anonim válasza:
Arra még nem gondoltál, hogy azok a pasik akiket te szeretnél, azoknak szimplán nem vagy az esetük? Észre sem vesznek, unalmasnak tartanak.
Mert a dolognak két oldala van. Gondolom egy pattanásosképű, kövér, amolyan klasszikus kocka típusú de mégis barátnőre vágyó srác még a fél karját is odaadná egy normális, nem buta és csinos lányért. De gondolom ő már neked nem téma.
Szóval nézzük azt is, te mit szeretnél, mert lehet csak annyi a baj, hogy az igények nem találkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!