Barátnőim közül egyedül én vagyok csak single. Miért?
Szerintem inkább legyél önmagad, és legyen majd olyan pasid, aki tényleg szeret stb., minthogy belemenj ilyen-olyan-amolyan kapcsolatokba, amik semmit sem jelentenek, vagy lesmárolj 200 pasit, vagy ilyesmi. Rengeteg olyan kapcsolat van, aminél sokkal jobb egyedül, mégis sokan ragaszkodnak, mert jajj csak legyen valakim. Érted, ugye?
Az, hogy single vagy, nem bűn és nem bélyeg, főleg nem 16 évesen. Majd jön neked is pasi, főleg ha amúgy minden okés veled, úgyhogy próbálj meg ne ezen görcsölni.:)
igaza van a 8 asnak. Ne a mennyiség legyen a mérvado hanem a minöség. Mert a szerelem ugy jön mint a pofáraesés a biciklivel: soha nem tudhatod mikor és miért üt be.
Lehet, hogy honlap leszolit a nagy ő az utcán, lehet, hogy itt irsz rá valakire vagy irnak rád és az lesz a nagy ő. :) Bármi lehettséges, csak ne keseredj el és ne akarj olyan lenni mint a bulis, lányok. :) Add önmagadat és lesz olyan aki odáig lesz érted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!