Hogyan találtok egymásra?
azt hiszem ezt illene kicsit kifejtenem.. szóval a lényeg az, hogy olvastam kommenteket, amik arról szóltak, hogy itt kezdődött a beszélgetésük más szimpatikus emberekkel.
ez számomra olyan hihetetlen, mármint az, hogy csak úgy random ráír valaki valakire. ilyen tényleg van?
17/l
DE! DE! VAN!! :D Nekem is van itt egy nagyon jó "barátom" csak kb 200-300 km van köztünk és nem találkozunk..de elég sokat tudok róla, ahogy ő is rólam! Nagyon kedvelem.:) és ahogy észreveszem ő is engem.:)
Szóval van! :D
igen..
én megismertem itt valakit aki egy igazi csoda :$
Egy csaj egyszer ki írt egy kérdést, hogy kinek lenne kedve vele beszélgetni. Ráírtam. Azóta több, mint 2 hónap telt el és minden nap beszélgetünk fb-n vagy telefonon. 270 km-re lakik tőlem. Már 3x találkoztunk és abból egyszer nálam is aludt. Jövő héten én fogok nála. Ja és közel 10 évvel idősebb nálam, szóval lehetetlen nemlétezik! ;)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!