Egy kicsit hosszú lesz. A kérdés mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egyik buliban megismerkedtem egy sráccal.Egész este elvoltunk és együtt aludtunk az egyik haverjánál.De nem volt semmi, nem is próbálkozott. Reggel hazakísért és délután már be is jelölt facen.Aztán elkezdtünk beszélgetni chaten.elkérte a számom és találkoztunk is másnap. elmondta mennyi jó volt velem. majd megint találkoztunk. és vasárnap együtt aludtunk. ismét nem volt semmi nem próbálkozott. és ez mégegyszer megtörtént. ugyan úgy filmet néztünk beszélgettünk aludtunk.Egyik este felhívtam elég "ittas" állapotban,és elmondtam neki hogy én mennyire senkinek érzem magam mellette stb. és kérdezte mit szeretnék tőle . a lényeg én azt mondtam semmit erre ő azt válaszolta hogy mindegy ő mit akar.na a lényeg másnap felhívott reggel elvicceltük az egészet.Majd következő héten felhívott részegen hogy menjek vele egy buliba.értem jött haza is hoztak és megcsókolt.majd megint találkoztunk másnap. és már nem is találkozunk. alig beszélünk. keresni szokott hogy miújság velem. meg miért nem mentem oda hozzá buliba ha láttam, stb. én nem tudom mit gondoljak. elég pesszimista voltam ezzel az egésszel kapcsolatban de én beleszerettem, legalábbis nagyon hiányzik. el szeretném mondani neki ,de nem tudom jó ötlet-e.:/és mit mondhatnék neki? úgy sem lenne nála esélyem S:2013. máj. 19. 23:41
1/11 anonim válasza:
Én is ezt szoktam mondani a csajoknak mielőtt előkapom, "egy kicsit hosszú lesz!" :D
2/11 anonim válasza:
Most az a bajod h bepasiztál? :D Ha jól értem...
ma kedvenc mondatom: "majd megint találkoztunk másnap. és már nem is találkozunk." taps...taps...
3/11 anonim válasza:
Paprikáskrumplit kolbásszal, mert azt szeretem.
5/11 A kérdező kommentje:
jó hülyén fogalmaztam :D nem az a bajom ,hogy "bepasiztam". Hanem ,hogy én szeretem őt, és nem tudom van-e értelme ezt elmondani neki.
2013. máj. 19. 23:53
6/11 anonim válasza:
rosszabb nem lessz csak jobb vagy semmiylen
7/11 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlen a szavak számítanak. a tetteiddel is ki tudod mutatni az érzéseidet...
ha akarod elmondod neki, de szerintem néha egy kedvesség többet jelent mint naponta hússzor ismételgetni h mennyire szereted.
8/11 A kérdező kommentje:
jogos:) csak hát nem vagyok ilyen és félek attól hogy ha elmondom akkor már csak ennyire se tartanánk a kapcsolatot.meg milyen már ,hogy egy lány kezdeményez?:D az tény ,hogy mindketten zárkózottak vagyunk ebben a témában, de hát na :))
2013. máj. 20. 00:01
9/11 anonim válasza:
szerintem meg igenis mondd meg neki h szereted. nincs veszteni valód.jobb megtenni és megbánni,mint megbánni h nem tetted meg. ezt jegyezd meg. vagy pedig mondj le rola.ami fájdalmas szerintem valld be bátran hogy szereted :) könnyitesz magadon
10/11 anonim válasza:
mond el neki mit akarsz tőle. de személyesen!!! látod a reakcióját.az sokat elárul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!