Érdemes foglalkozni egy olyan fiúval, aki huszonévesen úgy bulizik, hogy?
de az vagy, mert bejön neked...
különben fel sem merült volna a kérdés, hogy "érdemes-e foglalkozni vele"?
kutyából nem lesz szalonna. ez az élettapasztalatom.
más: kampányidőszakban még szép, hogy normális veled :)
ha nem durván csinálja nem baj, én is akarok szívni néha majd valszeg
f19
Elég érdekes, mert szerintem manapság az átlag fiatalok így szoktak bulizni. A barátod nem lóg ki a sorból.
Én sem iszok, meg nem szívok semmit se és inkább én érzem magamat úgy hogy kilógok a sorból a barátaim között.
Hosszas mérlegelés után én úgy döntöttem, hogy nem kezdek olyan lánnyal, aki iszik és "szív" bulizás közben.
Ennek az lett a következménye, hogy én nagyon nehezen találok valakit aki számomra is megfelelne.
Amennyiben nem foglalkoznál olyannal aki iszik akkor elég kevés ember az aki szóba jöhet nálad.
Neked kell eldöntened, hogy vállalod-e én nagyon nem szeretem, ha egy lány részegre itta magát meg kicsapongó életet él ezért nálam ez kizáró ok.
Az meg, hogy aki ennyi idősen ilyen életet él hova fejlődik majd azt nem lehet előre tudni. Édesapám letette a cigit és az italt amikor megszülettem, de ő inkább kivételnek számít. A barátaim akik kicsapongó életet éltek, valamelyest megkomolyodtak az évek során úgy 25 felé, elsősorban azért mert munka mellett kevesebb szabadidejük jut bulizni. Én meg soha nem találtam párt.
Lehet hogy kompromisszumokat kell kötnöd az élettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!