Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érdemes foglalkozni egy olyan...

Érdemes foglalkozni egy olyan fiúval, aki huszonévesen úgy bulizik, hogy?

Figyelt kérdés
...hogy iszik meg szív? (Csak buliban, de szerintem ez is sok...)

2013. máj. 19. 10:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Én is ismerek olyan egyetemistákat akik csak buliban isznak meg szívnak. A buli az úgy néz ki náluk hogy hétfőtől csütörtökig....
2013. máj. 19. 10:47
 12/30 anonim ***** válasza:
És? ivás és ivás szívás között is van különbség, plusz van, aki nem is bulizik........áh...az élet naaagy gondjai. Aztán majd rinyálsz h milyen szomorú a kapcsolatod a pasiddal....Na itt kezdődik.
2013. máj. 19. 10:48
 13/30 anonim ***** válasza:
szokd meg hogy az életed egy nyeretlen kaparós sorsjegy
2013. máj. 19. 10:49
 14/30 anonim ***** válasza:
Nekem is van ismerősöm aki csak buliba szív meg iszik. Eszibe se jutna bulin kívül máshol. És a sok okoskodóval szemben teljesen normális, nincs bezakkanva és nincs koponyáig be esett szeme.
2013. máj. 19. 10:50
 15/30 anonim ***** válasza:
Én nem bulizom, viszont néha megkívánom a sört és van egy szexuális mániám, egy drog amit nem tudok leküzdeni. Mindenkinek vannak problémái.
2013. máj. 19. 10:53
 16/30 anonim ***** válasza:

MENEKÜLJ!

Engem a párom beszívva,a haverjával együtt akart megdugni,és kb 6-8 ember előtt letépte rólam a pólót......

2013. máj. 19. 10:57
 17/30 anonim ***** válasza:

a párom*

volt párom

2013. máj. 19. 10:57
 18/30 anonim ***** válasza:

Az ivás önmagában nem gáz, főleg ha buliba iszik valaki...

Én itthon is szoktam, többnyire nem töményeket de volt már arra is példa.. De ettől még nem tartom magam kezdő alkoholistának, mert nem remegek a szesz-ért, csak szeretek poharazni, ha meg 2 hétig 1 kortyot sem ihatok akkor nem iszok, nem fogom tőle lekaparni a falat... A fű meg megint más, mert van olyan füves aki csak társaságba szív, egy fokkal jobb ha buliba (csakmert egy társaság összegyűlhet csak e célból egy helyen). Akkor van gáz, ha már az illető egyedül is szív otthon, vagy azért vesz, hogy elszívhassa egyedül vagy 1-2 emberrel teljesen helyzetfüggetlenül. Egyébként meg havi 1x 2x szerintem belefér 1-2 joint.. A drogos, az nem a füvesnél kezdődik.. Egy betépett valaki nem fog bucira verni mert beflessel valamit... Ha meg piára szív akkor vagy belassul, vagy teljesen felpörög egy darabig, de ettől nem lesz agresszív, sőt pont hogy a fű csillapítja a pia indulatait..

A barátnőm se iszik, utálja az alkoholt , de nem csinál problémát ha iszok, akár otthon, mert nem leszek tőle agresszív állat, nem bántom nem mondok neki hülyeségeket... Nyílván, ha sokat iszok akkor más a helyzet de bántani akkor sem bántanám... A fűtől meg végképp nem lesz agresszív senki, egy külső szemlélő nem vesz észre semmit, max annyit h be van sztondulva, és hót vörösek a szemei...

Egyébként, ha szerinted ez is sok hogy csak buliban csinálja ezeket akkor ne foglalkozz vele (de amúgy sanszos, hogy nem csak bulikban szív)

22f

2013. máj. 19. 11:00
 19/30 anonim ***** válasza:
A kokain olyan drog amitől durvul az ember. A fűtől csak beflashel és elüt néhány ártatlan gyereket suliból jövet a zebrán.
2013. máj. 19. 11:02
 20/30 anonim ***** válasza:

16 os vagyok!

nekem senki se mondja azt,hogy a fű ártalmatlan,mert volt "szerencsém" megtapasztalni hogy egyes emberekre hogyan hat.

2013. máj. 19. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!