Érdemes foglalkozni egy olyan fiúval, aki huszonévesen úgy bulizik, hogy?
MENEKÜLJ!
Engem a párom beszívva,a haverjával együtt akart megdugni,és kb 6-8 ember előtt letépte rólam a pólót......
Az ivás önmagában nem gáz, főleg ha buliba iszik valaki...
Én itthon is szoktam, többnyire nem töményeket de volt már arra is példa.. De ettől még nem tartom magam kezdő alkoholistának, mert nem remegek a szesz-ért, csak szeretek poharazni, ha meg 2 hétig 1 kortyot sem ihatok akkor nem iszok, nem fogom tőle lekaparni a falat... A fű meg megint más, mert van olyan füves aki csak társaságba szív, egy fokkal jobb ha buliba (csakmert egy társaság összegyűlhet csak e célból egy helyen). Akkor van gáz, ha már az illető egyedül is szív otthon, vagy azért vesz, hogy elszívhassa egyedül vagy 1-2 emberrel teljesen helyzetfüggetlenül. Egyébként meg havi 1x 2x szerintem belefér 1-2 joint.. A drogos, az nem a füvesnél kezdődik.. Egy betépett valaki nem fog bucira verni mert beflessel valamit... Ha meg piára szív akkor vagy belassul, vagy teljesen felpörög egy darabig, de ettől nem lesz agresszív, sőt pont hogy a fű csillapítja a pia indulatait..
A barátnőm se iszik, utálja az alkoholt , de nem csinál problémát ha iszok, akár otthon, mert nem leszek tőle agresszív állat, nem bántom nem mondok neki hülyeségeket... Nyílván, ha sokat iszok akkor más a helyzet de bántani akkor sem bántanám... A fűtől meg végképp nem lesz agresszív senki, egy külső szemlélő nem vesz észre semmit, max annyit h be van sztondulva, és hót vörösek a szemei...
Egyébként, ha szerinted ez is sok hogy csak buliban csinálja ezeket akkor ne foglalkozz vele (de amúgy sanszos, hogy nem csak bulikban szív)
22f
16 os vagyok!
nekem senki se mondja azt,hogy a fű ártalmatlan,mert volt "szerencsém" megtapasztalni hogy egyes emberekre hogyan hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!