Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Úgy könnyebb csajozni, ha...

Úgy könnyebb csajozni, ha izmos a testalkatom?

Figyelt kérdés

178cm magas vagyok

78 kg

izmos testfelépítésű.

így könnyebb csajozni, vagy akár dagi is lehetnék?

2013. máj. 18. 15:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%
Általában állon verem,aki le hölgyez.Érezd magad megvédve az internet által!:D
2013. máj. 19. 10:27
 12/15 anonim ***** válasza:
utso hagyadmar magad.:D amugy 17.evesen eltudom kepzelni hogy erzel.nem vagy a legszebb, eleve ezen az oldalon spammeled a fassagaid(akar csak en.:Dde en csak unalombol).mindenki a kulsot nezi es ez igy van rendjen.ki akar ronda baratnot/feleseget/gyerekeket.persze lehet igy ketszinuskodni de ha odaallnek eled csak dadognal osszevissza..;)es nem ez nem gyakoris ismerkedes plz leave me alone.:D
2013. máj. 19. 11:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Látom magadból indulsz ki. ;) De semmi probléma, inkább hagyjuk, úgysem ismersz, úgyhogy nem is tudom, miért álltam le veled "vitázni". Az írásaidból ítélve úgyis fölösleges.

De csak így tovább, segíts még több kérdezőnek a válaszaiddal! ;)

2013. máj. 19. 23:20
 14/15 anonim ***** válasza:
rendben.:)koszi:)megfogadomajotanacsod:)
2013. máj. 19. 23:44
 15/15 anonim ***** válasza:
uramisten csak most vettem eszre hogy ezek kacsinto mosipofik.xDmiafaznak kacsintgatsz????
2013. máj. 19. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!