Úgy könnyebb csajozni, ha izmos a testalkatom?
178cm magas vagyok
78 kg
izmos testfelépítésű.
így könnyebb csajozni, vagy akár dagi is lehetnék?
Igen, így sokkal könnyebb barátnőt találnod. (Lány létemre bevallom, hogy így van)
Viszont fontos, hogy belsőre is rendben legyél, legyen önbizalmad, mert amikor már X hónapja kapcsolatban vagytok, még az alapból külsőt néző lánynak inkább a belsőd fog számítani.
17/L
Szia!
Szerintem igen, sokkal könnyebb egy izmosabb fiúnak csajozni.. őszintén, nekem is azok a srácok jönnek be inkább, akiknek szépen kidolgozott a testük (persze azért nem az a túl izmos, kigyúrt alkat). De sajnos nagyon sok olyan pasi, aki tényleg jobban néz ki, már-már túlságosan is magabiztos, sőt nagyképű, lekezelő. És akkor aztán hiába ő a világ legjobb pasija, nekem nem jönne be, mert nem tetszene a viselkedése.
Úgyhogy ha túl el van szállva magától a pasi, akkor tök mindegy, hogy milyen a külseje, nekem ugyan nem kéne! És szerintem nem csak én vagyok így vele, szóval a belsődre is fektess kellő energiát, ne csak a külsődre! ;)
17L
dehogyis, hizz el ugy sokkal konnyeb, hacsak nem szereted a kihivasokat, akkor maradj izmos.
KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM kerdes amugy
Kedves Oroszka, de igen, hidd el komolyan gondoltam, amit írtam. Attól még, mert Te nem találkoztál olyan lányokkal, mint én, akiknek nem CSAK a külső számít, attól még létezünk. Én nem azt mondtam, hogy nekem nem számít a külső, nem kétszínűsködöm, bevallom, hogy egy olyan pasival nem is igazán foglalkozom, aki nem jön be külsőre. DE!: ha mondjuk valaki nagyon jól néz ki (legalábbis szerintem), és kicsit jobban megismerem, de nem tetszik a stílusa, viselkedése, akkor tényleg NEM akarnék tőle semmit. És nem azért mondom, mert nekik nem kellenék. Már volt "szerencsém" egy ilyen sráchoz, aki nagyon jól nézett ki, próbálkozott is nálam, de annyira arrogáns volt még chaten is, hogy hiába jött be nagyon, nem érdekelt, mert nem volt szimpatikus.
Ezt persze még mindig nem muszáj elhinned, csak meg akartam védeni az igazamat.:)
(84%-os voltam) 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!