Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy/Hol tudnék találni egy...

Hogy/Hol tudnék találni egy lányt, aki tényleg szeret? 16/F

Figyelt kérdés

Elegem van már az egészből. Volt több barátnőm, páran kihasználtak, volt egy, aki egy igazi mai kis csitri volt, és összesen egy lány volt, aki igazán szeretett.

Vele fél éve vége, már én is túlléptem rajta. Azóta próbáltam ismerkedni, de hát az Istenért se sikerült. Valakinek valami tanács?

UI.: Nem vagyok páwa kigyúrtgyerek. Sem Lakatos Mauríciusz :)

16/F vagyok.

2013. máj. 17. 23:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Lakatos Mauríciusz hát ez beszarás :D Kitartás öreg, fel a fejjel, majd jön valaki
2013. máj. 17. 23:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Bárhol találhatsz talán pont ott fogod ahol nem is gondolnád csak szerencsésnek kell lenned.

23/F

2013. máj. 17. 23:08
 3/7 A kérdező kommentje:
ha ehhez elég szerencsés leszek, elmegyek lottózni xD
2013. máj. 17. 23:09
 4/7 anonim ***** válasza:
van még időd, fiam :)
2013. máj. 17. 23:30
 5/7 anonim válasza:

Ha olyan lányt akarsz aki szeret téged az azt jelenti hogy nem számítanak a külsőségek? Nem tudom milyen lányokkal voltál, de felteszem mindegyiknek a külsejét láttad meg először (ha ez nem így volt akkor bocsánat csak a mai veled egykorú fiukból indulok ki)szóval lehet hogy ez a bizonyos lány nem lesz a legszebb, de biztos szeretni fog. Kitartás!

15/L

2013. máj. 17. 23:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Aki miatt fél évig bánkódtam, ő az ismerőseim szerint nem valami szép, Szerintem viszont mai napig gyönyörű. Fene érti miért. Egyébként vele az osztálytársnőm ismertetett össze még a nyáron.
2013. máj. 17. 23:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem jelenleg egy tőlem 4 évvel fiatalabb srác tetszik. A barátnőim szerint nem egy szépség, én meg odáig és vissza vagyok érte. :) Erre mondják, hogy a szerelem vak.

Ismerkedj minél több lánnyal, most úgyis itt a nyár. Menjetek el valamerre a barátaiddal, ahol sok ember megfordul, hátha éppen ott futsz össze valakivel, aki megfog. Ne keresd görcsösen a szerelmet, mert annak sose lesz jó vége.

2013. jún. 21. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!