Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha Erdélyben élnék, elég...

Ha Erdélyben élnék, elég nagyon falusi körülmények között akkor is találnék pasit?

Figyelt kérdés
Hálószoba, kinti WC, fürdéshez lavór a kertben, konyha, tyúkok, tej a szomszéd tehenétől.
2013. máj. 17. 17:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Es én,hogy fogok találni barátnőt kérdező,nem tudod?Romániában lakom(Bihar megye)Faluban és Románul is alug tudok.Ennek ellenére van munkám,házam,csak önbizalmam nincs már :(
2013. máj. 17. 18:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is erdélyi vagyok, kisebb(de rendezett és tiszta)falucskában élek, sőt még állattenyésztéssel is foglalkozunk, viszont a közeli városban sulizom, jól tanulok, és vannak terveim a jövőre nézve. És egy nagyon rendes párom is van, akit nagyon szeretek:)

Mi sem vagyunk különbek a Magyarországon élő magyaroktól.

17L

2013. máj. 17. 18:34
 13/14 anonim válasza:
Én, mint erdélyi magyar, biztosítlak, hogy itt is találnál pasit. Nem annyira gáz itt a helyzet, mint amilyennek mondják. Én városban élek, de voltam falun is, és sokszor becsületesebbek, mint a városiak.
2013. máj. 17. 20:18
 14/14 anonim válasza:
Én erdélyi vagyok, ráadásul falunk lakom, ott ahol Benedek Elek is született. Nem, te soha nem találnál itt pasit, hiszen mi az ennyire nyomott szukákkal nem foglalkozunk. A kérdésedből legalább is ez jön le. Egyáltalán hogy lehet ekkora marhaságot kérdezni? Ez első sorban rajtad áll, hogy találsz-e pasit vagy sem, hiszen ha mondjuk bűnronda vagy, akkor sem Pesten, sem Erdélyben semmi esélyed, ha meg egy aranyos intelligens (?) lány lennél, akkor miért is ne?? De hát te nívón aluli vagy az emeleten..
2013. jún. 12. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!