Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha Erdélyben élnék, elég...

Ha Erdélyben élnék, elég nagyon falusi körülmények között akkor is találnék pasit?

Figyelt kérdés
Hálószoba, kinti WC, fürdéshez lavór a kertben, konyha, tyúkok, tej a szomszéd tehenétől.
2013. máj. 17. 17:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%
*élősködő ;)
2013. máj. 17. 17:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
biztos, csak szerintem nem lenne túl széles a választék belőlük... akik tényleg ilyen körülmények között élnek, azok is meg szoktak házasodni valahogy.
2013. máj. 17. 17:43
 3/14 anonim ***** válasza:
63%

Tessék, választhatsz.

[link]

2013. máj. 17. 17:44
 4/14 A kérdező kommentje:
De normális pasira gondolok, normális, humoros, művelt, kulturált pasikra ám!
2013. máj. 17. 17:45
 5/14 anonim ***** válasza:
A 4-es egy farok, nem minden falusi cigány. Nekem Erdélyben élnek a nagyszüleim pont olyan körülmények közt, amiket leírtál. Nem mondom vannak cigányok, de ott még azok is sokkal normálisabbak, mint itt Pécsen, és az emberek nagy része tök normális rendes ember, és sokan házasodnak. Sokkal jobban szeretek ott lenni tisztább a levegő, kedvesebbek az emberek, és a faluban szinte mindenki ismer mindenkit.
2013. máj. 17. 17:49
 6/14 anonim ***** válasza:

na most nem hiszem addig kell menni, itthon határon belül is vannak ilyen körülmények,

ettől találsz még,sőt fogsz is N

2013. máj. 17. 17:50
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
#6 Ha nem tetszik itt akkor menj vissza oda szeretett Romániádba hüyle kis takonypóc.
2013. máj. 17. 17:52
 8/14 A kérdező kommentje:
nyolcaska, ne ásd magadnak a vermet, mert a végén még ott maradsz!
2013. máj. 17. 17:54
 9/14 anonim ***** válasza:
55%
8-as Először is Erdély nem Románia. Másodszor az Erdélyi Magyarokat tisztelem és szeretem, a Románokat, cigányokat nem, és retardált vagy, ha nem tudsz különbséget tenni az Erdélyi Magyarok és a Románok közt. Harmadszor nem vagyok takonypóc. És negyedszer meg Ha nem tudsz normálisan hozzászólni a témához, akkor menj a p*csába máshova kötekedni.
2013. máj. 17. 18:01
 10/14 anonim ***** válasza:

Az előbb még szobád volt lila dementorral, matraccal, asztallal, székkel. :D

Miért van kint a lavór a kertben? Télen nem fázik a popód? xD

2013. máj. 17. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!