Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek 14 évesen van...

Szerintetek 14 évesen van esélyem egy 36 éves nőnél?

Figyelt kérdés
Szerintem ő is vonzódik hozzám és talán csak arra vár hogy kezdeményezzek. Nincs férjnél és nincs barátja sem. Hogyan kezdjem vele az ismit? Hogyan kezdeményezzek nála?

2013. máj. 17. 15:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Csak nem szerelmes lettél bele?Ha igen akkor tönkre fogja tenni az életedet.Ha csak nem szexelni akarsz vele,.
2013. máj. 17. 15:17
 12/33 anonim ***** válasza:
Szerinted vonzódik hozzádXD Hát ha teli vagy pénzel még érthetőbb...de amúgy esélytelen hogy egy épp elméjű nő kikezdjen veled!
2013. máj. 17. 15:19
 13/33 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne lehetséges? Nem bukik a pénzes pasikra. De ha megmondom neki lehet kinevetne. De szerintem én is bejövök neki. Ezt abból gondolom ahogy néz rám. Ha meg egyszerűen közel hajolok hozzá és megcsókolom akkor meg lehet pofonvág ha mégse jövök be neki annyira.
2013. máj. 17. 15:23
 14/33 anonim ***** válasza:
94%

"Vagy csak kezdjek el beszélgetni vele? És miről?"

Pont ez a lényeg! Én harmincas nő vagyok, nekem te GYEREK vagy. Nekem spec. még a huszonévesek sem jönnek be, mert éretlennek tartom őket, és számomra fontos, hogy a partneremre fel tudjak nézni, férfiként tudjak rá tekinteni! Egy gyerekre akkor se tudnék férfiként tekinteni, ha akármilyen érett is!

2013. máj. 17. 15:25
 15/33 A kérdező kommentje:
Egyáltalán miről lehetne vele beszélgetni? És ha igent mondana a randira akkor hova vigyem el? Milyen helyeket szeretnek az idősebb nők?
2013. máj. 17. 15:26
 16/33 anonim válasza:
92%
azért mosolyog rád mert aranyos kis fiúnak lát. Egy 36 éves nőnek nem kis fiúra van szüksége hanem igazi férfira. 14 éves vagy? akár a fia lehetnél hát könyörgöm.... miért nem korodbeli lányokkal kezdesz ki?
2013. máj. 17. 15:32
 17/33 anonim ***** válasza:
Látod, ez a baj, hogy annyira gyerek vagy, hogy az alapvető dolgok is kérdőjelesek számodra!!!
2013. máj. 17. 15:32
 18/33 anonim ***** válasza:
Én mondjuk 25 vagyok, de férfiként nem tudnék rád nézni, az ,hogy szimpi vagy neki, nem azt jelenti, hogy vonzódik hozzád!!
2013. máj. 17. 15:33
 19/33 anonim ***** válasza:
Nézd meg az Apaég c. filmet.
2013. máj. 17. 15:34
 20/33 anonim ***** válasza:

"Egyáltalán miről lehetne vele beszélgetni? És ha igent mondana a randira akkor hova vigyem el? Milyen helyeket szeretnek az idősebb nők?"

Ha ezekre a kérdésekre tudnád magadtól a választ, akkor lenne esélyed. Mert ha most itt meg is mondja valaki, hogy mit tegyél: nem lesz ott melletted, amikor a nővel a találkozol! És egy nőt folyamatosan, percről-percre meg kell hódítani! Ha nem tudod, hogyan, akkor bele se kezdj!

2013. máj. 17. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!