Szerintetek 14 évesen van esélyem egy 36 éves nőnél?
Figyelt kérdés
Szerintem ő is vonzódik hozzám és talán csak arra vár hogy kezdeményezzek. Nincs férjnél és nincs barátja sem. Hogyan kezdjem vele az ismit? Hogyan kezdeményezzek nála?2013. máj. 17. 15:07
5/33 anonim válasza:
ezt te sem gondolhatod komolyan.. és szerinted nekem van esélyem T.Millsnéél? háát sajna NINCS :Oo
6/33 anonim válasza:
ha csak nem pedofil akkor nincs esélyed
7/33 anonim válasza:
Ha most szabadult a börtönből és ki van éhezve, valamit ilyesmi miatt ült, akkor lehet hogy van egy ici-pici.
8/33 anonim válasza:
Hát ha nagy a farkad és idősebbnek is látszol, akkor esetleg. Egyik este állítsál be hozzá, egy tortával, hogy most volt a szülinapod és maradt belőle még egy szelet és szeretnéd megkínálni őt. Vagy azt is csinálhatod, hogy direkt betöröd az ablakot, és bocsánatot kérsz tőle, közben meg eldumálgattok. Hajrá!
9/33 A kérdező kommentje:
14 elmúltam, így már lehetséges. De mégis hogyan kezdjem? Virággal? Hívjam el moziba? Vagy csak kezdjek el beszélgetni vele? És miről?
2013. máj. 17. 15:13
10/33 anonim válasza:
Peeersze...ha ki akarod röhögtetni magad..!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!