Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Titeket zavar, ha egy...

Fiúk! Titeket zavar, ha egy lány elég gyakran hosszan és hangosan böfög ivás után? Ha igen, mennyire?

Figyelt kérdés
Kizáró ok lenne egy tartós kapcsolathoz?

2013. máj. 17. 14:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hülye paraszt.
2013. máj. 17. 15:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha állandóan,akkor zavarna.
2013. máj. 17. 15:14
 13/17 anonim ***** válasza:

hát nem tudom, hogy kedves édesanyád hogyan nevelt,

lánytól undorító, ne haragudj, hidd el most nagyon finoman fogalmaztam N

2013. máj. 17. 15:47
 14/17 A kérdező kommentje:
Ha egy fiú böfög, az tök "természetes", de ha egy lány, akkor az már hú milyen "undorító"??? Hol itt az igazság, az egyenjogúság?
2013. máj. 17. 16:03
 15/17 anonim ***** válasza:

Amíg mi harcolunk a p.náért és nem ti a f.szért, addig nincs egyenjogúság... Legyen már nekünk is valamink. :D

Egyébként meg attól függ... Ha valamilyen szinten képes visszafogni magát, vagyis nem tátott szájjal böfög, meg nem 10 percenként, hanem pl naponta néhányszor, akkor nem hiszem hogy különösebben zavarna...

2013. máj. 17. 17:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Fiúknál sem "természetes", ugyan olyan suttyóság. Ráadásul itt gyakori hangos böfögésről van szó, nem ilyen kis véletlenül kicsúszott ról.
2013. máj. 17. 18:51
 17/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem az sőt én még szeretem is és ha igazán szeretitek egymást akkor nem lehet baj.
2013. szept. 6. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!