Lányok mi volt a legelképsztőbb duma amivel megprobáltak titeket, megismerni/felszedni?
Barátnőmmel sétáltunk a margitsztigeten, amikor láttuk, hogy két srác szalaf felénk, egy galambot kergetve. :D
Szegény madár odajött a közelembe, erre ugrottam egyet és elrepült, erre rám förmedt az egyik srác, hogy "Basszus, elriasztottad a vacsoránkát! Úgyhogy jöttök velünk a burger kingbe, most!"
3 évet voltunk együtt :DDD
Nem velem esett, meg, es fiu is vagyok, no de mindegy.
Fiu (legyen Geza), es lany (legyen Detti), fel eve fasirtban vannak, G. pesten lakik, jobaratom, D. videken, legyen mondjuk Paks. D. egyik nap feljott Pestre, hogy, hogy nem talalkozott Gezaval, nagy beszelgetes, hu, tenyleg, nem is vagyunk annyira rosszban! Nap vegen D
erdeklodott G. hazakiseri-e, nana, Deak ter kornyekere szolt a seta, Gezanak amugy sem volt gond, mert 8. keruletben lakik, Belvaros, Belvaros. Majd a lepcsohaz elptt jott a legrosszabb meghivatos duma, amit eddig hallottam:
G: Te, figyelj, innen nem találnék haza, alhatok nálad?
Ott aludt.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!