Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ezekről a csajozós szövegekről?
Leszögezném, hogy én nem használom őket komoly szándékkal, csak szeretek mosolyt csalni pár arcra. Gondoltam megosztom pár kedvencem, hátha lesz aki nevet egy jót!:D Mit gondoltok róluk?
- A rózsa vörös, az ibolya kék. Szar vagyok csajózós szövegben, szépek a melleid.
- Vehetek neked egy kávét, vagy csak a pénzt kéred?
- Szép cipők, szexelünk?
- Ennek olyan szaga van mint a kloforomnak?
- NEm jártunk mi véletlen két külön suliba?
- Te olyan önző vagy! Neked egész életedben ilyen szép tested lesz, én csak egy éjszakára szeretném megkapni.
- Fogadni merek, a nyelvem legyőzné a tied.
- Most ellenőríztem a naptáram, és biztos vagyok benne, hogy délután teherbe tudlak ejteni.
3-as. Ezeket akkor szoktam ha pl a városban sétálok, nem igazán szoktam leállni utána beszélgetni.. Persze, hogy nem komoly :)
4-es. Örülök :)
Csak odasétálok egy csajhoz, vagy akár többhöz, mosolygok és csak elmonodom. Majd nevet egy jót és ágyő :D Nyilvánvaló dolog, hogy viccelni próbálok.. Egyszerűen ilyen vagyok. :)
Egyértelmű, hogy ha tetszik egy lány akkor nem így megyek oda hozzá.. :D Ez csak arra jó, hogy segít könnyebben feloldódni lányokkal beszélgetés során, meg bla bla. Eleinte kicsit fura volt, de pár mosoly után belejöttem a dologba. Most már csak mosolyt kapok, pofont nem :D le is kopogom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!