Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ezekről a csajozós szövegekről?
Leszögezném, hogy én nem használom őket komoly szándékkal, csak szeretek mosolyt csalni pár arcra. Gondoltam megosztom pár kedvencem, hátha lesz aki nevet egy jót!:D Mit gondoltok róluk?
- A rózsa vörös, az ibolya kék. Szar vagyok csajózós szövegben, szépek a melleid.
- Vehetek neked egy kávét, vagy csak a pénzt kéred?
- Szép cipők, szexelünk?
- Ennek olyan szaga van mint a kloforomnak?
- NEm jártunk mi véletlen két külön suliba?
- Te olyan önző vagy! Neked egész életedben ilyen szép tested lesz, én csak egy éjszakára szeretném megkapni.
- Fogadni merek, a nyelvem legyőzné a tied.
- Most ellenőríztem a naptáram, és biztos vagyok benne, hogy délután teherbe tudlak ejteni.
Egyszer volt egy eset,amikor egyetlen mondattal le vettem egy lányt a lábáról.Meg próbálom pontosan vissza idézni,de nem biztos,hogy sikerül.:
Ami óta csak megláttalak,csak rád tudok gondolni és a ragyogó szépségedre.Remélhetem csak,hogy méltó vagyok a szerelmedre,és szeretnélek megismerni.(na jó 2 mondat...)
Szerintem ez hatásosabb volt,mert komolyan is gondoltam,és csak egyszer mondtam egy nőnek.Bár lenne most is,akinek mondjam...
És nem vagyok valami vén,24 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!