Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ezekről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ezekről a csajozós szövegekről?

Figyelt kérdés

Leszögezném, hogy én nem használom őket komoly szándékkal, csak szeretek mosolyt csalni pár arcra. Gondoltam megosztom pár kedvencem, hátha lesz aki nevet egy jót!:D Mit gondoltok róluk?

- A rózsa vörös, az ibolya kék. Szar vagyok csajózós szövegben, szépek a melleid.

- Vehetek neked egy kávét, vagy csak a pénzt kéred?

- Szép cipők, szexelünk?

- Ennek olyan szaga van mint a kloforomnak?

- NEm jártunk mi véletlen két külön suliba?

- Te olyan önző vagy! Neked egész életedben ilyen szép tested lesz, én csak egy éjszakára szeretném megkapni.

- Fogadni merek, a nyelvem legyőzné a tied.

- Most ellenőríztem a naptáram, és biztos vagyok benne, hogy délután teherbe tudlak ejteni.

2013. ápr. 27. 10:41
1 2
 11/20 anonim válasza:
Szerintem jó humorod van, ez tetszik.:) 19/L
2013. ápr. 27. 11:05
 12/20 anonim ***** válasza:
Ezt nevezed humornak? Én igazán szeretem és értékelem is a humort, de a más tollából származó, ősrégi, primitív beszólásokat nem nevezném annak. Ez szánalmas és idegesítő. Az a nő, aki ilyesmin nevet (pl. az utolsón) igénytelen és gyerekes.
2013. ápr. 27. 13:40
 13/20 A kérdező kommentje:
Na téged is messziről elkerülnélek az biztos :) Nem tudom, mire hordod ennyire magasan az orrod, hogy neked ilyen csóró , olcsó vicceket aztán ne mondjon senki, remélem lesz majd olyan srác az ilyen unalmas és idegesítően ellenszenves nőket bírja mint te :)
2013. ápr. 27. 13:43
 14/20 anonim ***** válasza:

Egyszer volt egy eset,amikor egyetlen mondattal le vettem egy lányt a lábáról.Meg próbálom pontosan vissza idézni,de nem biztos,hogy sikerül.:

Ami óta csak megláttalak,csak rád tudok gondolni és a ragyogó szépségedre.Remélhetem csak,hogy méltó vagyok a szerelmedre,és szeretnélek megismerni.(na jó 2 mondat...)

Szerintem ez hatásosabb volt,mert komolyan is gondoltam,és csak egyszer mondtam egy nőnek.Bár lenne most is,akinek mondjam...

És nem vagyok valami vén,24 vagyok.

2013. ápr. 27. 15:03
 15/20 A kérdező kommentje:
Persze, ez sem rossz de egyéntől függ. Én nem szeretném egy lánynak se azt a látszatot kelteni, hogy epedezek iránta meg, hogy igénylem a szeretetét... stb. Szeretem inkább ha azt gondolja rólam, hogy fú de nagy pofája van ennek a gyereknek de legalább van önbizalma. Határozott vagyok és férfi, viszont nem attól vagyok férfi mert péniszem van, hanem mert úgy is viselkedem, valamint a nőt is úgy kezelem mint a nőt és nem mint egy felettem álló személyt akinek be akarok hódolni. De ez az én véleményem csak, sokan nem értenek velem egyet, sokan meg igen. Nem ezekkel a poénokkal csajozom, már mondtam. 21 vagyok mellesleg..
2013. ápr. 27. 15:11
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen szöveggel azt bizonyítod csak be,hogy gyerek vagy,nem azt,hogy férfi...
2013. ápr. 27. 15:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Az életkorod mindent megmagyaráz. Látszik, hogy békeidő van, drága fiam.
2013. ápr. 27. 15:51
 18/20 anonim ***** válasza:
21 vagy? jajj, kevesebbnek tippeltelek:)
2013. ápr. 27. 15:53
 19/20 A kérdező kommentje:
De nagy szátok lett, hogy kiderült h csak ennyi vagyok :D Nem mondok inkább semmit, mert még megbántalak titeket.. Ha ti úgy látjátok, hogy a csajnak könyörögni kell h esélyt kapjatok és nem egyenesen megmondani, hogy járni akarok veled, akkor tényleg csak gyerek vagyok, de valószínűleg nem így gondolkodnék én se, ha nem lenne hatásos.. ;)
2013. ápr. 27. 16:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem gazak. 22 vagyok, barki jönne oda hozzam ilyen szöveggel, eselye se lenne.
2013. ápr. 28. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!