Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok mi volt a legelképsztőb...

Lányok mi volt a legelképsztőbb duma amivel megprobáltak titeket, megismerni/felszedni?

Figyelt kérdés

#ismerkedés #lány #duma elképestőbb felszed
2013. máj. 12. 02:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

-Szia! Olyan különleges vagy, bejelölhetlek a facebook-on?

-Bocsi, de nem.

-Ugyanolyan ribanc vagy, mint a többi.

Azért mondtam nemet, mert rohadt ellenszenves és nagyképű volt a srác, és nem is tévedtem...

2013. máj. 12. 14:14
 12/22 anonim ***** válasza:
85%

A Margit kőrúton sétáltam, a Mamutból a Duna felé. Odajött két srác, és az egyik azt mondta. Szia! Olyan szép lány vagy . Olyan jól esne, ha elkisérhetnélek oda, ahova mész?

Én mondtam, hogy miért? Nem is ismerlek. Erre odaugrott a haverja, és rögtön mondta. Engedd meg, hogy bemutassam a barátomat. Ő Stéger Tibor. Én röhögtem, hogy hát téged sem ismerlek. Erre a Stéger Tibor Na az nem baj, bemutatom a barátomat XY. ( Bocs, az ő nevére nem emlékszem, valamilyen Gabi) s most, ha megengeded, és odanyújtotta a karját, hogy karoljak belé. Én csak álltam, mire mondta, na nyugodtan, nem ismeretlenbe karolsz! És elsétáltunk a Dunáig, majd a Margitszigetre, és vissza. Aztán elköszöntünk egymástól, de egyikünk sem adta meg a másiknak a telefonszámát, De egy nagyon jó kis délután volt. Telezabáltuk magunkat vattacukorral, meg kukoricával és jókat nevetgéltünk. Azóta sem hallottam róluk.

2013. máj. 13. 19:42
 13/22 anonim válasza:
81%
Sírok xD szemeidbe rejtettf a csillagot xD zseniális
2013. máj. 13. 20:43
 14/22 anonim ***** válasza:
90%

Legtöbb válaszon sírok. :D Főleg a francia sztorin. :D Apám azt mondta, h az ő idejükben ez volt a "menő" szöveg: Odamész a csajhoz fiam és azt mondod neki, szúrom a dióid.

Hát apa, neked lehet menő volt, a csajnak nem. :D

2013. máj. 13. 21:16
 15/22 anonim válasza:
94%
Egyszer voltam egy ilyen fantasy találkozón és egy gyerek TÜNDÈÜlL kezdett beszélni hozzám.
2013. máj. 15. 18:25
 16/22 anonim válasza:
91%
Tavaly volt ugye a "világvége"...az az előtti nap odajött hozzám egy srác, hogy meg akarlak csókolni így a világvége előtt...holnap úgyis végünk:'DDD
2013. máj. 15. 18:45
 17/22 anonim ***** válasza:
88%

-Olyan vagy, mint egy ékszer, abból is a 24 karátos.

-Ha csókolózunk, utána dughatunk is? (ez randin)

-Következő alkalommal hintón jövök érted.

2013. máj. 15. 18:46
 18/22 anonim ***** válasza:
hát ez remek
2013. máj. 15. 18:48
 19/22 Alice mc'Wild válasza:
87%
Teljesen random, egy buliban odajött hozzám egy srác és így szólt: "Tudtad, hogy a bálnáknak van a legnagyobb péniszük az emlősök közül?! A pingvin meg milyen aranyos állat, de a bálna nagyon hülyén nézne ki pingvincsőrrel."
2013. máj. 17. 08:39
 20/22 anonim ***** válasza:
: D
2013. máj. 17. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!