Lányok mi volt a legelképsztőbb duma amivel megprobáltak titeket, megismerni/felszedni?
-Szia! Olyan különleges vagy, bejelölhetlek a facebook-on?
-Bocsi, de nem.
-Ugyanolyan ribanc vagy, mint a többi.
Azért mondtam nemet, mert rohadt ellenszenves és nagyképű volt a srác, és nem is tévedtem...
A Margit kőrúton sétáltam, a Mamutból a Duna felé. Odajött két srác, és az egyik azt mondta. Szia! Olyan szép lány vagy . Olyan jól esne, ha elkisérhetnélek oda, ahova mész?
Én mondtam, hogy miért? Nem is ismerlek. Erre odaugrott a haverja, és rögtön mondta. Engedd meg, hogy bemutassam a barátomat. Ő Stéger Tibor. Én röhögtem, hogy hát téged sem ismerlek. Erre a Stéger Tibor Na az nem baj, bemutatom a barátomat XY. ( Bocs, az ő nevére nem emlékszem, valamilyen Gabi) s most, ha megengeded, és odanyújtotta a karját, hogy karoljak belé. Én csak álltam, mire mondta, na nyugodtan, nem ismeretlenbe karolsz! És elsétáltunk a Dunáig, majd a Margitszigetre, és vissza. Aztán elköszöntünk egymástól, de egyikünk sem adta meg a másiknak a telefonszámát, De egy nagyon jó kis délután volt. Telezabáltuk magunkat vattacukorral, meg kukoricával és jókat nevetgéltünk. Azóta sem hallottam róluk.
Legtöbb válaszon sírok. :D Főleg a francia sztorin. :D Apám azt mondta, h az ő idejükben ez volt a "menő" szöveg: Odamész a csajhoz fiam és azt mondod neki, szúrom a dióid.
Hát apa, neked lehet menő volt, a csajnak nem. :D
-Olyan vagy, mint egy ékszer, abból is a 24 karátos.
-Ha csókolózunk, utána dughatunk is? (ez randin)
-Következő alkalommal hintón jövök érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!