Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon lányos fiú, aki szinte...

Nagyon lányos fiú, aki szinte lánynak néz ki? Ha férfi létemre szeretnék ilyet találni az már perverz dolog?

Figyelt kérdés
Külsőre lánynak néz ki, de fiú, mindenhol. Én meg férfias férfi vagyok. Szóval ez nem normális, gondolom. DE nagyon izgat a dolog mégis. Vélemény?

2013. ápr. 3. 21:18
1 2
 11/12 ivilicious ***** válasza:
100%

szal a travesztik.

ált. azok a pasik szoktak ilyenek lenni,akik melegek,de azért ha ilyen helyzetben vannak, nem érzikmagukat olyan 'bűnösnek' ,mert végülis 'nővel' voltak

2013. ápr. 15. 14:57
 12/12 My Conserve ***** válasza:
74%

Hát ez nehéz kérdés. Sok férfi vonzónak találja a lányos vonásokat a fiúkon is. Persze csak fantáziálás szintjén.

Azért én azt hiszem, hogy egy fiúnak mindig vannak fiús vonásai is. A hangja, a mozdulatai, a viselkedése... lehet, hogy élőben megismerve, vagy közelről megismerve egyáltalán nem is tartanád vonzónak. Próbáld ki nyugodtan. Legfeljebb bi leszel.

2013. szept. 14. 04:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!