Írtam neki, de nem válaszolt. Akkor nem is tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác a gyárban, aki nekem nagyon tetszik.
Még élőben nem mertem meg sem szólítani, mert közvetlen nem kapcsolódik egymáshoz a munkánk.
Viszont megtaláltam facebook-on, és bejelöltem.
Ő visszaigazolt, és én írtam neki, hogy köszönöm a visszaigazolást.
Látta az üzenetet, de nem válaszolt.
Akkor nem tetszem neki?
Mit tehetnék?
2013. márc. 16. 13:26
1/2 anonim válasza:
ennyiből nem tud megállapítani senkit. valószínűleg ismer a gyárból, nézi...jé itt ez a csajszi, egy helyen dolgozunk, oké, visszajelölöm. inkább élőben próbáld meg
2/2 anonim válasza:
Arra, hogy "köszi a visszaigazolást" én sem biztos, hogy válaszolnék, max. annyit, hogy "Szívesen". Inkább dícsérd meg valamelyik fotóját, írd, hogy ott már te is jártál/neked is ilyen kutyád van vagy valami hasonlót, amivel közös témát tudsz teremteni. De amúgy szerintem is jobb az ilyet személyesen közölni, mert a facebookon elég sokan látják, ha bókolsz valakinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!