Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki? (többi lent! )
Na szóval van egy fiú osztálytársam és ami azt illeti nagyon tetszik már kb.több mint egy éve (egyre jobban).A legjobb barátnőm szerint van mikor néz van mikor nem.....,és ami azt illeti órákon se egyszer volt hogy rám mosolygott,de néha meg felém se néz,szóval nem tom mit gondoljak. Bicajjal "járunk" álltalában suliba, pár nappal ezelőtt másik osztálytársam is reggel ott volt az köszönt de a kiszemeltem nem!-csak "sunyin" felém nézett és mosolygott.Ma egyszerre értünk be de nem köszönt.!(egyébként szinte mindig korán bent volt a suliba de mostanában kb.úgy ér be mint én.) Amúgy mivel 8.-osok vagyunk úgy gondoltam évvégén elmondom hogy tetszik nekem ,de elbizonytalanodtam+ő is oda jelentkezett ahova én!
-Szóval szerintetek tetszem neki?-vagysem?
-És szerintetek hogy tudnám vele közölni hogy tetszik nekem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!