Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a jobb "taktika" egy lány...

Mi a jobb "taktika" egy lány meghódításához: ha beszélgetek/flörtölök vele, vagy ha úgy teszek, mintha nem érdekelne?

Figyelt kérdés
Kinek milyen tapasztalatai vannak, melyik variáció jött be?

2013. jan. 2. 19:25
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
De nem vagyok jó pasi, szóval nem hiszem, hogy nagyon bántaná őket az, ha nem foglalkoznék velük.
2013. jan. 2. 19:36
 12/24 anonim ***** válasza:
akkor beszélgetés marad :) légy kedves , bókolj neki :)
2013. jan. 2. 19:43
 13/24 anonim ***** válasza:
ne várj a csodára, nem fog magától történni semmi. tenni kell és cselekedni, ez az egyetlen esélyed, hogy sikert érj el az életben. persze könnyű lenne ha a csaj szedne fel téged úgy hogy semmit nem teszel. de a könnyű út a gyengék útja. a könnyű út nem vezet eredményre! am ha nem csinálsz semmit egy idő múlva neked is lesz csajod, de valami ronda dagadt akivel meg az lesz a baj hogy neked nem tetszik. küzdj és eredményeket fogsz elérni!
2013. jan. 2. 19:43
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha a kettőt váltogatod. Ha mindig mutatsz felé érdeklődést, akkor túlságosan nyeregben fogja érezni magát, és az agyára fogsz menni egy idő után. Ha egyáltalán nem, akkor pedig úgy veszi, h nem is érdekled (hacsak nem nézel ki annyira jól, h minden kis hülyeségben vmi jelet lásson). Ha hol így, hol úgy viselkedsz vele, akkor viszont érdekes leszel számára, mert nem fog tudni kiigazodni rajtad.
2013. jan. 2. 19:44
 15/24 anonim ***** válasza:
az 1, a lányok szeretik ha udvarolnak nekik :)
 16/24 anonim ***** válasza:

Mekkora baromság ez az úgy teszek, mintha nem érdekelne!

Gondolj bele hány lány ismerősöd van, akivel különösebben nem vagy közeli kapcsolatban, szólsz hozzá néha pár szót, vagy csak köszönsz neki. Mindegyik járni akar veled? Nem hiszem.

Válaszd az 1-est, úgy még meg is fog kedvelni.

17/24 A kérdező kommentje:
Nyilván sok mindent rosszul csinálok, de hiába próbálok beszélgetni a lányokkal, egyszerűen nem érdeklem őket, én hiába érdeklődnék irántuk, ha még beszélgetni sem nagyon akarnak. Pedig ezzel semmit nem veszthetnek, és a beszélgetés semmire sem kötelez senkit.
2013. jan. 2. 19:51
 18/24 anonim ***** válasza:
Próbálj közös témát találni, kérdezgesd őket, de ne túl tolakóan. Adj neki jeleket, hogy azért tudja, mit akarsz.
2013. jan. 2. 19:56
 19/24 anonim ***** válasza:
Beszélgetés, és légy önmagad!
2013. jan. 2. 20:13
 20/24 A kérdező kommentje:
Ha önmagam vagyok, az szerintem kevés. :( Másrészt meg kicsit ciki úgy "beszélgetni", hogy csak engem érdekel, hogy a másik ember kicsoda-micsoda, miközben a másik meg kb. levegőnek néz. Mondjuk ebben szerintem szerepe van annak is, hogy külsőleg sem vagyok valami nagy ász.
2013. jan. 2. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!