Hogyan kerüljek közel hozzá? (leszbikusok válaszát várom inkább, de minden érdekel)
Figyelt kérdés
Leszbikus vagyok, eddig csak kalandjaim voltak, de mostanában mindig látok egy nőt és azóta csak ő érdekel. Nem ismerem, nem is tudom, hogy biszexuális-e, de felgyorsul a szivem, nem tudok beszélni, gondolkozni, ha látom. Pesten lakok, két háztömbnyire tőle. Van rá bármi esélyem, hogy valahogy megismerjem, közelebb kerüljek hozzá, ha semmit nem tudok róla? Hogyan? Tényleg fontos lenne nekem, normális válaszokat légyszives.2012. nov. 29. 00:55
11/12 anonim válasza:
# 8/10-es vagyok, nem téged kérdőjeleztelek meg, Kedves Kérdező, direkt odaírtam, hogy off, mert a # 7/10-esnek hozzászólónak is válaszoltam =)
Neked az # 5/10-es tanácsot adtam! Bocsi, ha félreérthető volt. =) Sok sikert egyébként! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!