Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljek hozzá közelebb?
idén lettem középsulis, így új osztályba kerültem, és nagyon tetszik az egyik osztály társam,de nem tudok vele dumálni, úgy van az osztály hogy a fiúk egy helyen és nem merek csak úgy oda menni ráadásul pont az osztály másik odalán van. órán sokszor egymásra nézünk meg mosolyog, 1x 2x beszéltem vele suli után amikor a velük mentem haza egy ideig és akkor pár szót, de közelebb akarok hozzá kerülni. hogyan csináljam?
16/L
győződj meg róla , hogy nincs-e barátnője!Ez az első dolog ami nagyon fontos
Vedd fol facebookon ,ott írj rá, dumálgassatok ,ezután suliba könnyebb lesz beszélgetni
Alakíts ki vele egy közvetlenebb kapcsolatot, hogy legyen valami súlya a dolognak
és amikor egyedül van akk beszélj vele erről h bejön neked ,meg hogy szimpi vagy e neki,vagy ilyesmi
Sok sikert:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!