Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan butch leszbikusok akik szintén a fiúsabb lányokhoz vonzódnak? :D
Biztosan. Én se vagyok az a csajos csaj és volt már hogy fiúsabb leányzó tetszett:) De ha már annyira fiús, hogy nagyon de nagyon rövid haja van.. az nekem nem nagyon jön be. Vagy csak még nem találkoztam olyan lánnyal aki így megtetszett volna:)
18/L
Én eléggé fiús vagyok és ez meg is látszik rajtam, de pl. a hajam hosszú és ha olyan a kedvem akkor néha csajosan öltözködöm.
A rövid hajú fiús lányok nekem szinte mindig bejönnek, meg persze esetenként a nőiesebbek is, sőt.
Vannak, igazából nekünk is lehetnek megnevezésünk, mint pl. a lipstick, viszont kategóriázás nélkül sokkal szabadabbnak érzem magam, de azt nem tom a többiek, hogy éreznek.
Lányok én nem értem !!
Ha a fiús lányok jönnek be akkor miért nem fiúval jöttök össze ?
Mi a problémátok a fiúkkal ? mivel tud többet adni egy lány ?
Nekem nem a fiúkkal van problémám, egyszerűen csak mindig olyan személyiség fog meg ami egyébként egy lányhoz tartozik (legtöbb esetben egy fiúsabb külsejű lányhoz, de ő ettől ugyanúgy lány, a hangja, arca, és az érzelmi világa is nőiesebb vonásokat mutat....)
Fogalmam sincs mennyivel tud többet vagy kevesebbet nyújtani mint egy fiú, de nekem nem ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!