Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ráírtam facebook-on, de nem...

Ráírtam facebook-on, de nem tom most mi van? :D

Figyelt kérdés

Annak idején ráírtam egy lányra, akit csak látásból ismertem, mert ez tűnt az egyetlen elérhetőségnek. Nem írt vissza, biztos azért, mert nem tudott mit… :D … de azóta egy suliba járunk és mai napig köszön, pedig ennek már egy-másfél éve. Nem tudom eldönteni, hogy illemből köszön-e, vagy mert volna nála esélyem talán? :D

Nem érdekelnek a „csicska vagy, ne így ismerkedj, én kemény vagyok, tudod-e hány csaj volt meg nekem” nagymenő beszólások. :D

2012. nov. 24. 01:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ez úgy hangzott, hogy lány vagy. Végre egy érthető nézőpont, köszi! Akkor leállok, mit érne az egész. Különben meg valószínű, hogy visszaírt volna, ha szimpi vagyok neki. :D

De sebaj, vannak még bájos lánykák a környezetemben. :D

2012. nov. 24. 12:06
 12/16 anonim ***** válasza:

Mikor írtál rá?

Mert manapság (talán régen is) az ismeretlen emberektől jött levél valami egyéb mappába kerül kb. 20 levél várt rám ott idegenektől. :D

2012. nov. 24. 19:58
 13/16 anonim ***** válasza:
én is nagyon szeretek köszönni, biztos ő is azért köszön, mert gey suliba jártok
2012. nov. 25. 12:12
 14/16 A kérdező kommentje:

#12, mi köze van ennek hozzád? :D

#13, hobbid a köszönés? :D

2012. nov. 26. 15:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Azért remélem védekeztetek köszönéskor...
2012. nov. 28. 00:08
 16/16 anonim válasza:

ez annyit jelent, hogy volt gyerekszobája, habos kaakós, és a szülei megtanították arra, hogy kislányom, köszönj szépen mindenkinek(nem tudhatod ki az apád :DDD )

Bocsi, nem bírtam kihagyni amondat/idézet végét.

Amúgy meg ez tényleg csak annyit jelez,hogy volt köze az illemtanhoz. Mivel nem írt vissza, gondolhatod mennyire érdekled, szóval ha elfogadsz egy női tanácsot, másik szekér után szaladj, ez úgy tűnik,nem áll meg neked.

2012. nov. 30. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!