Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 3 órája írtam neki. Kijelezte hogy akkor elolvasta, de még mindig nem írt vissza. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Már egy ideje, szinte minden nap beszélgetek vele. Úgy éreztem alakul valami, de néha megcáfolom, hogy ez nem igaz. Ma pedig vissza se írt...2012. nov. 9. 21:41
3/11 anonim válasza:
Valami "odafigyelős" kaját főz...
4/11 anonim válasza:
Nekem hetekig nem írnak az ismerőseim, pedig azt jelzi, hogy azonnal elolvasta. Volt olyan, hogy ők bizton állították, hogy nem nézték meg az üzenetem, mégis kijelezte nálam...
5/11 anonim válasza:
félrerakta és elfelejtette...megsértődött, olyat írtál amire nem tud mit írni...
6/11 anonim válasza:
ha vissza se ír,akkor találkozni sem fogtok..szerintem hagyd a lópikulába!
7/11 anonim válasza:
A facebookra ne adjatok sokat! Komolyan mondom!
Egyáltalán nem biztos, h amit a face jelez az hiteles!
Elmondom nektek volt olyan h a bnőm lájkolta egy posztomat, de akkor nem jelzett semmit, értitek, semmi piros ott felül! 3 héttel utána érkezett meg a piros jel a felső sarokba, h lájkolta a nőm az üzit....amikor már régen ott se volt....
Szóval ne vegyetek készpénznek mindent amit a facebook kijelez!!!
9/11 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nem volt ideje, ki tudja. Egy nap még simán belefér. Ha csak később ír, akkor valószínűleg meg fogja indokolni, hogy miért így történt. A másik verzió lehet az, hogy nem érdekled igazán, vagy nem gondol rád "úgy". A harmadik verzió szerint csak azt akarja, hogy mindig körülötte forogjanak a gondolataid. Nem tudom, mi az igazság, de előbb-utóbb úgyis kiderül minden. Viszont az a baj, hogy írásban nem jönnek le úgy a dolgok, mint egy személyes beszélgetés esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!