Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ráírtam facebook-on, de nem...

Ráírtam facebook-on, de nem tom most mi van? :D

Figyelt kérdés

Annak idején ráírtam egy lányra, akit csak látásból ismertem, mert ez tűnt az egyetlen elérhetőségnek. Nem írt vissza, biztos azért, mert nem tudott mit… :D … de azóta egy suliba járunk és mai napig köszön, pedig ennek már egy-másfél éve. Nem tudom eldönteni, hogy illemből köszön-e, vagy mert volna nála esélyem talán? :D

Nem érdekelnek a „csicska vagy, ne így ismerkedj, én kemény vagyok, tudod-e hány csaj volt meg nekem” nagymenő beszólások. :D

2012. nov. 24. 01:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mi az a fészbuk? :D
2012. nov. 24. 01:39
 2/16 anonim ***** válasza:
én nem gondolom magam nagymenőnek de... Másfél éve facebookon ráírtál? ^^ és köszön?? Hát én azoknak is köszönök akiket utálok, mert köszönni annak is köszön az ember akit nem szeret. Ha bejönnél neki, nem csak köszönne neked. Meg másfél éve.. jézus.. miért pont most jött rád ez?
2012. nov. 24. 01:43
 3/16 anonim ***** válasza:
69%

Csicska vagy, ne így ismerkedj!

Én kemény vagyok, tudod-e hány csaj volt meg nekem?

2012. nov. 24. 01:49
 4/16 A kérdező kommentje:

Franc tudja, mi van. :D Csak újabban gyakrabban futok vele össze, de valahogy sosem a legjobb helyzetekben. Mindig hülyén jött ki a lépés. Egy haverja ki is röhögött, úgymond. :D Én nem köszönök olyanoknak, akik nem fogadják, vagy ѕzarfejek. :D Csak felröppent bennem a gondolat, de bizonyára csak én ruházom fel jelentéssel az egyszerű, megszeppent köszönését.

No meg, nem én vagyok a megtestesült adonisz a vékonyka testalkatommal, hogy tessek. :D

2012. nov. 24. 01:51
 5/16 A kérdező kommentje:
3. arc, kibaѕzott eredeti voltál! :D
2012. nov. 24. 01:52
 6/16 anonim válasza:
személyesen beszélgess vele, ott nem kell várni, hogy visszaírjon és hidd el közvetlenebb lesz :D
2012. nov. 24. 01:57
 7/16 anonim ***** válasza:

Hát... én sem vagyok nagymenő, de f@szbuk (vagy fénybusz, kinek hogy...) nélkül sem volt gond a csajozás, mert volt egy dolog, amit úgy hívtak, hogy mersz. A fészbukhoz pedig ez nem kell. Élesben teljesen más.

Talán ha vennéd a bátorságot és nem fészbukon böködnéd, hanem odamennél hozzá és kinyitnád a szádat, hogy szavakat köpködj, persze nem random módon, hanem úgy hogy azok értelmes módon álljanak össze, akkor nem minket zaklatnál ilyen hülyeségekkel.

welcome to the real world

2012. nov. 24. 02:08
 8/16 anonim ***** válasza:

"welcome to the real world

"

Neeee, menj innen, na, hé.

2012. nov. 24. 05:04
 9/16 A kérdező kommentje:
Bizonyára nem értettétek meg a kérdésemet, mert leírtam, hogy ez tűnt az egyetlen elérhetőségnek annak idején. Nem találomra írtam rá egy lányra. Csak a levelem megírása után kezdtem véletlenül összetalálkozgatni vele, nem előtte. Így meg, úgy érzem, hogy a levelem és az éves szünet után teljesen gáz lenne már folytatni részemről, mert tudja, mire megy ki a játék. Biztos tudjátok miről beszélek. Több lányismerősömmel szoktam jókat dumálni, flörtölgetni burkoltan és jókedéllyel fogadják. Itt nincs gond. Csak ott, hogy ez a lány - akire ráírtam - már tudja, mi is a hézag. Stimmt? :D
2012. nov. 24. 10:17
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha tudom, hogy néhányan ilyen messzemenő következtetéseket szűrnek le, akkor soha nem köszönök senkinek o_O Jézusom, ez még nem jelent semmit!
2012. nov. 24. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!