Valaki ki tud igazodni a nőkön?
Figyelt kérdés
(Neten) csevegést kezdeményez a lány, jól elvagyunk, átcsap kicsit flörtölésbe az egész (az ő részéről), többször is dicséri a humorom, majd érkezett egy olyan válasz, amire kb azt írtam, hogy jó volt a beszélgetés. Erre elolvasta, kilépett és letiltott. Reagálásnyi időt sem hagyott. Most ez mi?2012. okt. 22. 00:35
11/13 A kérdező kommentje:
VVMMvvmm: Megtettem, kibosszankodtam magam, nem tartott sokáig. 5 perces ribanc. :D
2012. okt. 22. 01:23
12/13 anonim válasza:
vaginán párolog az ész..
felsírtam:-D:-D:-D
13/13 anonim válasza:
Elolvastam újra.
"(Neten) csevegést kezdeményez a lány, jól elvagyunk, átcsap kicsit flörtölésbe az egész (az ő részéről), többször is dicséri a humorom, majd érkezett egy olyan válasz, amire kb azt írtam, hogy jó volt a beszélgetés. Erre elolvasta, kilépett és letiltott."
Most már vili!!!
Ő flörtölt Veled, de Te nem viszonoztad!
Ráadásul elköszönésképp is olyan megnyilvánulást adtál, ami lezárja a vele való kapcsolattartást, tehát nem azt mondtad, hogy csevegjünk újra, hanem megköszönted az eddigieket. Ez lerázó duma a részedről.
Vette az adást és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!