Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érkezik minden női fotóra olyan válasz, hogy ide meg oda gyúrjon? Divat lett a kocka has nőkön, vagy mi? :S
Amikor azt kérdezi itt valaki, hogy milyen nők jönnek be, akkor egyből a legtöbben írják, hogy azok a csajok tetszenek, akiken van mit fogni, szép kerekdedek (NEM kövérek) stb stb. Ehhez képest, ha valaki linkel magáról egy fotót, akkor folyamatosan jönnek az olyan válaszok, hogy gyúrjon lábra, hasra, karra. Még akkor is, ha egy vékony lányról beszélünk. Én azt hittem, hogy a férfiak többsége ki nem állhatja azt, ha egy nőn látszanak az izmok. Jómagam sem viszem túlzásba a testmozgást pont emiatt, nem szándékozom Rubint Rékát csinálni magamból, mert szerintem nagyon nem nőies, sőt, visszataszító, és eleddig ilyen reakciókat kaptam a környezetmből is.
Na most akkor mi van? Mégis a kiizmosított nők tetszenek?
de a kérdező épp ezt írta, hogy írjátok hogy "az a jó ha van mit fogni" aztán a képekre meg hogy "itt még van felesleg, oda gyúrjál".
ebbe tökéltesen igazad van kedves kérdező, nekem is feltünt már ez a reakció..de sztem az lehet h a képekre inkább nők írnak, a pasiknak szóló kérdésre, hogy "milyen nők jönnek be" arra meg pasik:)
A válasz megírásának időpontja: ma 18:54
mind hányinger
a gyúrjál rá azt jelenti, h azt a kis felesleget tüntesd el, és lehetőleg NE fogyókúrával, hanem egykis sporttal.
és ettől nemlesz body builder a csaj, hanem egyszerűen csak formás.
és igen, általában szeretik a pasik, ha van mit fogni, de az nem egyenlő a túlsúlyossággal. a formás nők azok, akiken van mit fogni. akik nem csontsoványak, de nemis ducik. hanem formásak, és egyenletesen oszlik el rajtuk a zsír. ésha aztmondják h gyúrjál mondjuk hasra, az aztjelenti pl, h ott a testéhez képest több van a kelleténél, nem egyenletes. ennyit jelent!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!