Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látok ilyen könnyen át a nőkön?
Rohadt idegesítő egy idő után, mikor megismerek egy lányt pár nap/hét után a szavai mögé látok. Legbosszantóbb mikor egy témát azért kezdeményeznek, hogy megtudjanak dolgokat pl. mire hogy reagálok, de sorolhatnám ezeket a dolgokat. Faszom kérdezze meg és beszéljen nyíltan, vagy ne átlátszóan csinálnák legalább.
Nem tudom egyedül vagyok e ezzel a problémával, de én már unom ezeket a "turpiskodás" próbálkozásaikat.
Könyörgök mondjátok meg miért csináljátok?? Komolyan még pár év és papnak állok nem csinálnak belölem idegroncsot
"Általában a nőket nem azért szeretjük, mert okosak." Sok h*lye férfi van. Szal valamilyen szinten ez is hímsovinizmus. Vannak tényleg hülye nők és van, akiknek jobb, ha annak mutatják magukat, de ugyanez előfordul a férfiaknál is úgyhogy mellőzük ezt.
Neked meg kérdező, lehet hogy más társaságban kéne keresgélned társaságot, mert ha csak ilyenekkel akadtál össze, lehet nem jó helyen voltál, próbálkozz másfelé is.
Attól függ mit nevezünk turpiskodásnak. Amit az egyik válaszoló írt, hogy finoman próbálja a tudtára adni a csaj, hogy mit szeretne, szerintem ezzel nincsen semmi baj. Nemtudom akkor hogy néznél, ha a képedbe mondaná, hogy "mennyit várjak még, hogy elhívj randizni ba*d meg?", vagy bármi hasonlóan nyílt stílusban.
A szerelem éppen azért olyan különleges, mert meghülyíti az embert... Én alapjáraton egy karakán csajnak tartom magamat, aki képes kimondani amit gondol és kiáll az igazáért. A jelenlegi páromnál konkrétan én kezdeményeztem, ha valamit megakarok tudni, azt megtudom, de ha konkrétan kimondanám, hogy most vigyél sétálni, most menjünk fagyizni, stb, az kicsit olyan szagú lenne, mintha rá akarnám erőltetni magam, azzal meg hogy csak sejtetem, hogy mit szeretnék, nyitva hagyok egy utat a menekülésre szépen kifejezve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!