Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért látok ilyen könnyen át...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért látok ilyen könnyen át a nőkön?

Figyelt kérdés

Rohadt idegesítő egy idő után, mikor megismerek egy lányt pár nap/hét után a szavai mögé látok. Legbosszantóbb mikor egy témát azért kezdeményeznek, hogy megtudjanak dolgokat pl. mire hogy reagálok, de sorolhatnám ezeket a dolgokat. Faszom kérdezze meg és beszéljen nyíltan, vagy ne átlátszóan csinálnák legalább.

Nem tudom egyedül vagyok e ezzel a problémával, de én már unom ezeket a "turpiskodás" próbálkozásaikat.

Könyörgök mondjátok meg miért csináljátok?? Komolyan még pár év és papnak állok nem csinálnak belölem idegroncsot

2012. jún. 19. 07:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ilyenek a nők, náluk ez a normális
2012. jún. 19. 07:35
 2/14 zseni001 ***** válasza:
Mindegyiken Á-t látsz?
2012. jún. 19. 07:36
 3/14 anonim ***** válasza:
Biztos te vagy superman.
2012. jún. 19. 07:40
 4/14 A kérdező kommentje:
Eddig az összessel így voltam. Biztos van akinél nem menne, de sajnos ilyennel még nem találkoztam. Kezdem elveszíteni a reményt, hogy lesz egy meghitt hosszútávú kapcsolatom ebből kifolyólag.
2012. jún. 19. 07:41
 5/14 anonim ***** válasza:
Ja,én ismerek egy lányt,akit nagyon szeretek.(még nem járunk!) Nagyon aranyos,és én is átlátok rajta,és a cselezgetésein,de engem nem zavar. Mert ez is hozzátartozik. Pl. fb-n van rólam egy kép,amin egy nagyon csinos lánnyal pózolok. Aztán chaten ő megírta,h látta azt a képet. Én ebből egyből levágtam,h arra kíváncsi,h ki a lány.:) Vagy amikor sétáltunk,egyszer csak megemlítette,h még szeretne egy jó nagyot sétálni. Tudtam,h jelzi nekem,h velem szeretne. El is vittem. Vagy amikor más fiúkról beszél,h ide meg oda hívták el. Tudom,h ilyenkor azt várja,h én is hívjam el valahova. Ezek szerintem aranyos kis játékok a részéről,és én jól tudom ezeket kezelni,és nekem még tetszik is ,h ilyen. A nyíltság nekem is fontos az életben. De a szerelem más...Az addig szép,amíg nincs kimondva.;)
2012. jún. 19. 07:54
 6/14 A kérdező kommentje:
Mint mindennek ennek is van jobb meg rosszabb oldala. Mikor lesznek kisebb gonoszkodások meg furkálódások az már annyira nem fog tetszeni. Mondjuk bár ne így legyen.
2012. jún. 19. 08:01
 7/14 anonim ***** válasza:
Általában a nőket nem azért szeretjük, mert okosak :)
2012. jún. 19. 09:37
 8/14 anonim ***** válasza:

"Általában a nőket nem azért szeretjük, mert okosak." Sok h*lye férfi van. Szal valamilyen szinten ez is hímsovinizmus. Vannak tényleg hülye nők és van, akiknek jobb, ha annak mutatják magukat, de ugyanez előfordul a férfiaknál is úgyhogy mellőzük ezt.

Neked meg kérdező, lehet hogy más társaságban kéne keresgélned társaságot, mert ha csak ilyenekkel akadtál össze, lehet nem jó helyen voltál, próbálkozz másfelé is.

2012. jún. 19. 10:23
 9/14 anonim ***** válasza:

Attól függ mit nevezünk turpiskodásnak. Amit az egyik válaszoló írt, hogy finoman próbálja a tudtára adni a csaj, hogy mit szeretne, szerintem ezzel nincsen semmi baj. Nemtudom akkor hogy néznél, ha a képedbe mondaná, hogy "mennyit várjak még, hogy elhívj randizni ba*d meg?", vagy bármi hasonlóan nyílt stílusban.

A szerelem éppen azért olyan különleges, mert meghülyíti az embert... Én alapjáraton egy karakán csajnak tartom magamat, aki képes kimondani amit gondol és kiáll az igazáért. A jelenlegi páromnál konkrétan én kezdeményeztem, ha valamit megakarok tudni, azt megtudom, de ha konkrétan kimondanám, hogy most vigyél sétálni, most menjünk fagyizni, stb, az kicsit olyan szagú lenne, mintha rá akarnám erőltetni magam, azzal meg hogy csak sejtetem, hogy mit szeretnék, nyitva hagyok egy utat a menekülésre szépen kifejezve...

2012. jún. 19. 10:44
 10/14 anonim ***** válasza:
Mellőzzük? Te szereted magad átverni? Lássuk be, a nők nagy része durván szubjektívan és érzelmi alapon gondolkodik, ez az okos gondolkodás? (Nem kötekedni akarok)
2012. jún. 19. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!