Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, ti mit szóltok ahhoz,...

Fiúk, ti mit szóltok ahhoz, ha egy csinos, kedves, egyszóval szép lány odamegy hozzátok buliban és ő kezdeményez?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek róla? Nem tartanátok gáznak, hogy ő megy oda? Vagy épp ribancnak?

Csak azért kérdezem, mert én már jó párszor befürödtem azzal, hogy várom, hogy odajöjjön hozzám az, aki nekem tetszik, de mindig csak néznek jönni nem mernek:) Most lehet próbálok változtatni a hozzáállásomon, ha azt mondjátok, hogy nem gáz:)

Szóval mit gondolnátok egy ilyen lányról? És mit mondjon nektek, mi az a szöveg amivel ha oda megy nem röhögnétek ki?:D

2012. okt. 15. 12:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki, aztán felébrednék.
2012. okt. 15. 14:18
 12/18 A kérdező kommentje:
:D
2012. okt. 15. 14:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tetszel neki, akkor jó döntés, mivel sokszor a kezdeményezést a legnehezebb levetkőzni, mert én például ahhoz nehezebben megyek oda, aki nagyon bejön, mert félek az elutasítástól. Ilyenkor az játszódik le bennem, hogy hagyjuk, túl jó csaj ahhoz, hogy ma velem legyen. Szóval hajrá, maximum lekoppintanak, de ha csinos vagy, akkor nem valószínű. Amúgy meg régebben valóban így volt, de az élet nagyjából összes területén kiegyenlítődtek a szerepek, ez szerintem elfogadhatóbb. Egyenjogúság van elég sok szerepben, mi is örülünk, ha nem mindig mi vagyunk a kezdeményező fél :)
2012. okt. 15. 19:06
 14/18 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, örülnék neki ha nem lenne barátnőm, ezt is vedd figyelembe, hogy van barátnője, akkor nyilván nem megy oda senkihez.

Meg általában azért nem mennek oda mert ti lányok előszeretettel csináljátok azt, hogy adtok jeleket, mosolyogtok odamegyünk erre bocs, van pasim, meg csak önbizalom növelőnek aztán elküldtök minket, élvezitek, hogy még egy hülye akinek bejöttök, na mos ez a "nagyon érett nőies viselkedés" vezetett idáig, hogy nektek kell odamenni.De ez sem jó, semmi sem jó a nőknek.

2012. okt. 17. 17:58
 15/18 Ian Catman ***** válasza:

Ha velem tényleg ez történne (tehát a csaj tényleg szép, dögös, kedves, és az IQ-ja több, mint a mellbősége), akkor megpörgetem a Ferrari slusszkulcsát és kiosonunk a hátsó ajtón.

Másnap reggel vagy adok Szent Antalnak egy ezrest, vagy felébredek.

2012. okt. 18. 13:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Tényleg jó a meghívsz-es szöveg: Meghívsz egy italra, vagy szomjan haljak? :D
2012. okt. 18. 14:19
 17/18 A kérdező kommentje:
De ez a meghívsz-os dolog nem olyan kicsit, mintha le akarnám húzni?:D Nem vagyok olyan lány, viszont a szöveg jó...csak nem szeretném, ha félreértenék:D
2012. okt. 18. 21:25
 18/18 anonim ***** válasza:
ja, bocsi, én azt hittem fiú vagy :DDD benéztem, mert ez csak akkor poén. De lányként is jó most hogy belegondolok. Én nem venném lehúzásnak legalábbis. Az tök más :) "Tesvérem nincs egy cigid? Idő..mennyi?" az más.:) Inkább ilyen jó kis pimaszabb beszólásnak tűnne, de arra már legalább lehet reagálni valamit. Én legalábbis bírom lánytól a kis pimaszkodást :) mert akkor azt jelent, hogy nem fél annyira tőlem -> nem tart annyira ufónak :)
2012. okt. 19. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!