Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Betegesen keresem azt a...

Betegesen keresem azt a lányt, akivel boldog lehetek, szinte semmmi más nem tud lekötni hosszabb távon, mint az, hogy ismerkedjek lányokkal és magtálaljam a párom. Szerintetek forduljak pszichológushoz?

Figyelt kérdés

2012. júl. 4. 23:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De most komolyan, úgy érezném magam, hogy biztos gondolja magába ő meg mások is akik látnák a dolgot, hogy mit képzel ez a kis rusnyaság magáról, amikor egy ilyen szép lány megkaphat akármilyen macsót, igazi magas, izmos, jóképűeket, meg akiknek kocsija, pénze is van stb.
2012. júl. 5. 01:22
 12/18 panini ***** válasza:
engem őszintén szólva tökre hidegen hagy, h kinek mije van. szeressen, szeressem.éspont.
2012. júl. 5. 01:31
 13/18 A kérdező kommentje:

ma 01:31

Akkor te valami ritka kivétel lehetsz, a világ nem így működik szerintem. A külső és a vagyon a legfontosabb, nem az érzelmek és a szeretet, sajnos.

2012. júl. 5. 01:43
 14/18 panini ***** válasza:

köszönöm! bóknak vettem, remélem annak szántad:D

éés valóban káár, h nem mindenki gondolja így:(

2012. júl. 5. 01:46
 15/18 anonim ***** válasza:

Tudod, aki a külsőm miatt szeretne, az inkább ne is szeressen. Ez a csak a pénz a fontos... kifejezetten nevetséges. Nem érdekel, hogy a páromnak van-e lakása, autója.

És igaza van egy előző válaszolónak: oda kell menni a lányokhoz, és nyomni a sódert.

24/N

2012. júl. 5. 09:40
 16/18 A kérdező kommentje:

ma 09:40

De mégis hogyan lökjem a sódert, ha egy félénk, önbizalomhiányos, véleményem szerint ronda, lányoknál esélytelen fiú vagyok?

2012. júl. 5. 14:13
 17/18 panini ***** válasza:
változtass ezen a hozáálláson!
2012. júl. 5. 21:16
 18/18 anonim válasza:
Drogozzál, a sört nem kell rábeszélni, hogy megihasd.
2012. júl. 5. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!