Mit jelenthet az alábbi kiírás?
Egy lánnyal kezdtem el ismerkedni. Megjelöltük egymást idővel fb-n is, de még személyesen nem találkoztunk. Egy idő után az ismerkedést az fb-n folytattuk, bár kicsit nekem úgy tűnik, h a lelkesedése irántam kezd alább hagyni. :( Most megosztott egy üzenetet az adatlapján, amit nem tudok hova tenni:
"Van egy baglyom és majdnem egy egész verebem.. :S:D:D
Aki érti, hogy miről beszélek, remélem együtt érez!!! :D"
Nem hinném, h kifejezetten nekem célozta volna a kiírást és ne mondjátok azt, h kérdezzem meg tőle mit jelent ez. :D Ketten az ismerősei közül like-olták már vagy azért, mert annyira jó a viszony közöttük, vagy azért mert tudják mit jelent a kiírás. Én viszont nem ismerem ezt a két embert és furi volna rájuk írni, h "e figyelj már, az xy-al ismerkedem és ezt írta ki, szerinted mit jelent?" :D
Kérem, akinek van fogalma erről, h mi lehet, legyen szíves válaszoljon! :D Köszi.
A mi társaságunkban a bagoly egy szexmentes hónapot jelent. a verebet nem tudom. A sas egy év.
Lehet náluk kicsit más a szleng, és a bagoly az egy év, és a veréb a hónap.
A kiírás szabad fordításban/az én olvasatomban:
"Viszket a pin@'m, már rég dugtam. De rossz nekem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!