YouTube mostanában az alábbi szöveget írja ki nekem, ha be akarom hozni az oldalt. Miért lehet?
"Elnézést a megszakítás miatt, de nagy mennyiségű kérés érkezett a hálózatodból. A folytatáshoz írd be az alábbi ellenőrzőkódot."
Ill. értem, hogy miért, hisz megmagyarázza, de eddig ilyen nem volt. Most mi van? Veletek is volt már ilyen? Tapasztaltatok ilyesmit?
lehetséges hogy a netszolgáltatódnál sokan nézték a youtube-ot, mármint úgy értve akiknek náluk van netje.
konkrétan nem találkoztam ilyennel még
Igen, egyedül használom. Legalábbis így a házban.
Aztán nem tudom, mennyire számít ez bele, hogy a szolgáltatónál mások is használják épp.
Csak olyan furcsa ez. Ráadásul, képzeljétek, Google-nél is jártam ugyanígy. Meg kellett adnom egy kis mezőben lévő szöveget, captcha vagy hogy hívják ezt, hogy használni tudjam. De ahogy arra a szövegre rá kerestem, jártak már mások is hasonlóan. De Youtube-nál ez nálam is szokatlan, s csak mostanság kezdte csinálni...
De köszönöm válaszaitokat.
Még írjon nyugodtan, aki tud valamit a dologról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!