Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbi facebook párbeszédről? (többi lent)

Figyelt kérdés
[link]
2012. máj. 4. 19:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ez a "mai" világ. Miért nem vagyok meglepődve?:)
2012. máj. 4. 19:21
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A média újabb hatásai... Hogy lehet valaki ilyen???
 3/17 anonim ***** válasza:
?
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez kamu,nem gondolták komolyan ezt a sok állatságot szerintem.

Valószínű csak poénkodtak,de ha mégis komoly akkor no comment.

2012. máj. 4. 19:22
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Megjött neki, meg már a f*szon jár az eszük, de egy szót nem bírnak leírni normálisan. Ha a szüleik helyében lennék, kapnának egy egy istenes nagy pofont, meg megszüntetném az internet hozzáférésüket.
2012. máj. 4. 19:23
 6/17 anonim ***** válasza:

Utolsó szerintem, ha komoly ha nem attól ez még számomra durva. :/

15/l

2012. máj. 4. 19:23
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
csak én nem értem, hogy a síkosító és a menstruáció hogy függ össze?
2012. máj. 4. 19:24
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Láttam már facebook-on.. Nagyon remélem hogy csak kamu volt de mindenki máshogy gondolja.Ha igaz akkor igen nagyfokú degeneráltság kell ahhoz hogy valaki ilyet írjon. Mondjuk én a mai világban már komolyan meg sem lepődöm semmim. Két hatalmas atyai pofon kéne nekik meg egy életre szobafogság bár komolyan nem tudom hogy ez segítene e helyretenni az ilyen fiatalokat. Lenne ötletem hogy hogy lehetne elérni hogy embereljék meg magukat csak sajnos azokat a törvény bünteti. Ilyenkor már az sem segít ha elrettentő példákat mutat nekik az ember mert le se szarják vagy úgy vannak vele hogy velük ez úgysem történhet meg. Egyébként szerintem 90%-ban a szülő a felelős.
2012. máj. 4. 19:25
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Ami ma extrémitás az lehet, hogy később "norma" lesz?

De akkor mégis hol lehet a határ ezeknél a dolgoknál?

2012. máj. 4. 19:29
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, hogy tényleg ilyen hülyék. Nem egyforma intelligenciával rendelkezünk. Bár nekem fake-gyanús.
2012. máj. 4. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!