Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikus csajoknál is így van?
Meleg srácoknál gyakori, hogy a nagy részük facebookon nem ír ki a ki után érdeklődsz részbe semmit. Csajoknál is lehet ez jel?
Egy heteró csaj megesik, hogy csak úgy nem ír be semmit?
Szerintem ez egyénenként változó. Nem biztos, hogy azt jelenti. Ahogy van pl. olyan ismerősöm is, aki megjelölte mindkettőt, "férfiak és nők", de nem biszex, hanem érdeklik az emberek. És olyan is van, aki azt a választ jelöli, hogy a férfiak érdeklik, hogy ne kezdjenek gyanakodni. És nyilván olyan is van, aki egyszerűen nem szeretné megadni ezt az infót, ezért nem ír oda semmit.
Szerintem ne ez alapján próbáld eldönteni. Nézd meg inkább, milyenek a barátai, miket ír a falára, miket kedvel, milyen eseményeken vesz részt... Hátha abból kiderül valami.:)
Csodás kérdés! Ennyire nem lehet általánosítani!
Valaki meg alig lóg Facebookon, csak néha-néha használja, nem ír be semmit. Huh, na mi van akkor? Jé, én sem írtam ki semmit, és nem vagyok meleg. Akkor miért is nem írtam semmit? Mert nem FB-on töltöm az életemet, az csak egy szimpla közösségi oldal, arra használom, hogy olyan ismerőseimmel fel tudjam venni a kapcsolatot, akikkel idő hiányában, vagy nagy földrajzi távolság miatt nem tudnám, telefonnál pedig olcsóbb...
Kérdezem, ez a kérdés ugye csak kamu??? Ugye csak kamu? Vagy talán túl naiv vagyok ezzel kapcsolatosan?
én heteró vagyok és nincs kint az érdeklődési köröm..
ugyanazt tudnám igazából elmondani, amit az előttem válaszoló is..barátok miatt vagyok fenn akik lányok-fiúk vegyesen, de ezért nem fogom az érdeklődésnél mindkét nemet megadni, mert az akkor félreérthető lenne:D
de csak azt, hogy férfiak megint nem, mert nem pasizni vagyok ott:) 21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!