Lányok! Naponta hany férfi szólít le titeket?
Naponta?
Nem vagyok egy bányarém, de havonta ha egy két srác szólít le.
Bulik alkalmával sokan próbálkoznak, de szerintem ez nem igazán számít bele.
Neked milyen életed lehet ha naponta többen leszólítanak?:D
17n
Én fiú/férfi vagyok de leírom ahogy gondolom
1. Van aki ha csinosnak is gondol egy lányt, de ennyi nem elég neki ha nem érez semmi olyat, hiszen nem mindenki akar úgy fölszedni egy csajt ha ránézésre nem fogja meg nagyon valami, mert ugye nem mindenki akarna össze jönni mindenkivel akit szépnek gondol.
2. Igaz, sokan vannak akik szimplán besz*riságból nem mernek kezdeményezni a csajoknál.
3. Továbbá nap mint nap mind férfiak mind nők a közlekedés során csak egy apró töredékével találkoznak az ellenkező nem "képviselőiből".
4. És az sem teljesen mindegy hogy ki mennyit mászkál a városban, és milyen, továbbá mikor és mekkora területen.
22/F
Érdekes lenne a település is. Mondjuk így: főváros, megyeszékhely, kisváros, falu. Én megyeszékhelyen lakom, de az utcán általában a lányok maguk elé merednek és befeszítik az arcukat. Ezen gondolkodtam, ezt miért teszik.
Aki ismerkedni vágyik nyissa ki a szemét a világra.
Amúgy én férfiként inkább szólítok meg egy lányt az utcán, könyvtárban, buszon, bárhol mint egy buliban, persze ha érzek valamit a helyzetben. Általában azt vettem észre, a nők örülnek az ismerkedésnek, de olyanokhoz nem szólok, akik befeszülten merednek maguk elé. De a nők zöme mégis ilyen, miért teszitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!