Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó jel, ha egy férfi gyakorlatilag naponta felhív valamivel?
Sztori:
Röviden azt kell mondjam, imádom. Pár hónapja ismertem meg, szinte naponta felhív, én megszerettem. Egy suliba járunk, mindig a sulira hivatkozik amikor felhív. Pl: megérdeklődi hogy állok a dolgozatra készüléssel stb???
Én úgy érzem, ő is kedvel, de hiába mondtam el neki mit foltokban, hogy mit érzek, sőt a ne keressük egymást kérdést is felvetettem, de nem adott választ. Ugyanúgy beszélünk naponta. Néha marad ki 1-2 nap max, de több soha. :)
Szerintetek merész gondoloat a hívásai alapján azt feltételezni, hogy én is fontos vagyok neki csak nem vallja be valamiért? Vagy túlreagálom?
Mit gondoltok?
Nyilván azért hív fel minden nap, mert valamilyen szinten fontos vagy neki. Ha nem kedvelek valakit, akkor nem hívogatom ilyen sűrűn. Ez szerintem mindenképpen jó jel!
30/N
Igen, ez mondjuk logikus, én is gondoltam rá.
De az is eszembe jutott, hogy mi van, ha csak érdekből? Pl: jó egy csop.társsal kapcsolatot tartani.
Valószínűleg fontos vagy neki, ritka, hogy valaki érdekből csinálja. (Ez inkább a nőkre jellemző, és ezt nem hímsovinizmusból, hanem tapasztalatból mondom!)
25F
Párszor elugrott hozzám "jegyzetért".
Olyan is volt, hogy eljött, azt mondta szeretné xy dolgot lemásoltatni tőlem. Oda adtam, megkérdezte te nem jössz? Elmentem vele, picit beszélgettünk is még.
Én érzek valami érzelmi kötődést kettőnk között, de mivel nem lép, félek, hogy tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!