Szülőfüggó az a férfi aki naponta felhívja telefonon a szüleit?
bár 10essel fiatalabb a párom,de eleinte ez volt nálunk is
ha elindult otthonrol,10km-re lakok,csörgött haza hogy épségben felért,este jóéjtkivánni,meg elmondan,hogy mi finomat föztem neki,meg mindent...
2 év alatt eljutottunk odáig,hogy van gyakran,hogy 3 napig egy telefont se...
mondván,hogy ha baja lenne,akkor ugyis szol,vagy én szolok...
ne csesztesd,hagyj neki időt...meg csinálj olyan előfizetést,amivel ingyen beszélnek,különben gatyátok rámegy mig kinövi:D
párommal már másfél éve lakunk együtt, de még mindig naponta 5x beszél az anyukájával, mert minden kis apró xarér felhívja. mmint anyuka pasikát :) különösebben nem zavar, de olyan bugyutaságokért felhívja, hogy hogy van a tengerimalacunk, mit csinált aznap, én jól vagyok-e (nem mintha nem tudná az én számomat :)
egyébként ingyen hívjuk egymást mindhárman.
Ez most komoly?
36 évig élt velük.Megosztotta velük minden búját baját.Ezt nem lehet csak úgy félre tenni.A másik meg az,hogy ha ő 36 a szülei sem olyan fiatalok már!Én megérteném ha minden nap beszélne velük a párom de ő már az édesanyjával nem tud sajnos.:(
Neked miért fáj ez?Ne akard kisajátítani őt mert az lesz,hogy visszaköltözik a szüleihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!