Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülőfüggó az a férfi aki...

Szülőfüggó az a férfi aki naponta felhívja telefonon a szüleit?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem nem tud tőlük elszakadni. Igaz, 36 éves koráig velük élt. Most 35 km-t költözött, hozzám, férjül. :-) De naponta hazatelefonál, fél órákat cseveg az anyjával,apjával, mindent megbeszél velük, mi történt vele, velünk aznap. Persze velem is megbeszél mindent, már előtte, és ezek a beszélgetések szinte mindig az én jelenlétemben történnek. De nekem ez furcsa. Mások szerint normális ez?
2009. dec. 2. 20:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
38%
nem, nem normális! Ezek a dolgok rátok tartoznak, neked kellene (csak) mesélnie! Ha meglátogatjátok a szülőket felületesen meg lehet említeni ezt-azt , de nem fél óráig ecsetelni. A férjed egy nagy gyerek. Így szokd meg, ha tudod.
2009. dec. 2. 20:10
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
nem feltétlen. lehet hogy csak szereti őket. :)
2009. dec. 2. 20:10
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

bár 10essel fiatalabb a párom,de eleinte ez volt nálunk is

ha elindult otthonrol,10km-re lakok,csörgött haza hogy épségben felért,este jóéjtkivánni,meg elmondan,hogy mi finomat föztem neki,meg mindent...

2 év alatt eljutottunk odáig,hogy van gyakran,hogy 3 napig egy telefont se...

mondván,hogy ha baja lenne,akkor ugyis szol,vagy én szolok...

ne csesztesd,hagyj neki időt...meg csinálj olyan előfizetést,amivel ingyen beszélnek,különben gatyátok rámegy mig kinövi:D

2009. dec. 2. 20:11
 4/13 anonim ***** válasza:
34%
az ilyen a papucs
2009. dec. 2. 20:15
 5/13 anonim ***** válasza:
53%

párommal már másfél éve lakunk együtt, de még mindig naponta 5x beszél az anyukájával, mert minden kis apró xarér felhívja. mmint anyuka pasikát :) különösebben nem zavar, de olyan bugyutaságokért felhívja, hogy hogy van a tengerimalacunk, mit csinált aznap, én jól vagyok-e (nem mintha nem tudná az én számomat :)

egyébként ingyen hívjuk egymást mindhárman.

2009. dec. 2. 20:29
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem normális, és ebben az esetben az ingyen telefonálás a legrosszabb megoldás, szerintem. Korlátok nélkül még jobban fel fogja hívni minden sza..ért.
2009. dec. 2. 21:30
 7/13 anonim ***** válasza:
Most mit mondjak, az én barátom 50 évesen anyukával egy telken él, és esze ágában sincs ezen változtatni...
2009. dec. 2. 21:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Furcsának furcsa; az biztos. Az ingyenetelózás szerintem sem a legjobb ötlet. Ill., veled legyen ingyentelózás, de a szülőkkel ne.
2009. dec. 2. 21:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez most komoly?

36 évig élt velük.Megosztotta velük minden búját baját.Ezt nem lehet csak úgy félre tenni.A másik meg az,hogy ha ő 36 a szülei sem olyan fiatalok már!Én megérteném ha minden nap beszélne velük a párom de ő már az édesanyjával nem tud sajnos.:(

Neked miért fáj ez?Ne akard kisajátítani őt mert az lesz,hogy visszaköltözik a szüleihez!

2009. dec. 2. 22:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Az.
2009. dec. 2. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!