Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülőfüggó az a férfi aki...

Szülőfüggó az a férfi aki naponta felhívja telefonon a szüleit?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem nem tud tőlük elszakadni. Igaz, 36 éves koráig velük élt. Most 35 km-t költözött, hozzám, férjül. :-) De naponta hazatelefonál, fél órákat cseveg az anyjával,apjával, mindent megbeszél velük, mi történt vele, velünk aznap. Persze velem is megbeszél mindent, már előtte, és ezek a beszélgetések szinte mindig az én jelenlétemben történnek. De nekem ez furcsa. Mások szerint normális ez?
2009. dec. 2. 20:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
33%
áhahahahahah papucs mintapéldája lol 36 (!) éves koráig együtt élt a szüleivel, most meg telefonál minden nap. Anyuci kis kedvence, nem ez nem normális :P
2009. dec. 3. 01:02
 12/13 anonim ***** válasza:
65%

Én is minden nap beszélek pár szót a szüleimmel, bár nem fél órákat. Nem hiszem, hogy ez szülőfüggőség volna. De a párom miatt nem fogom megtagadni a szüleimet...érdekel, hogy mi van velük, jól vannak-e.

Amúgy meg mit vártál egy olyan hapsitól, aki 36 éves koráig anyuci szoknyáján élt?

23/L

2009. dec. 3. 09:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Valójában normálisnak is lehetne tekinteni, de például engem is zavar eléggé (lehet lepontozni, de nem fogok mást mondani, csak amit érzek). Engem főleg az zavar, hogy a férjem minden nap kb. negyed órát beszél az anyjával, ami nem volna igazából gond, ha nem akkor tenné, amikor végre hazaért. Már kértem, hogy inkább más időben telefonáljanak egymásnak, úgyis olyan keveset vagyunk együtt, hadd legyen az az idő, amit itthon tölt, a miénk. Engem főleg az zavar, hogy beszélgetünk épp és akkor szólal meg a telefon, hív anyós és abbahagyunk csapot-papot, mert fel kell venni a telefont, utána meg már azt sem tudjuk, hol hagytuk abba a beszélgetést. Vagy épp vacsorázunk. Vagy épphogy hazaért a férjem, meg se kérdezhetem tőle, milyen napja volt, mert az anyja már hívja és a telefonbeszélgetésből kell megtudnom, hogy épp aznap mi történt a férjemmel. Szóval ezek igenis zavarnak engem (is). Tanácsot sajnos nem tudok adni, főleg, hogy a sajátomat se tudtam megoldani, de együttérzek!
2009. dec. 3. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!