Nagyon tetszenek az ázsiai pasik, hol imerkedhetnék ázsiai fiúkkal? (Pécsi vagyok)
Figyelt kérdés
Előre mondom retardáltak véleményét el se olvasom.2012. jan. 5. 20:14
12/48 A kérdező kommentje:
Rettentő vicces vagy gratulálok.
2012. jan. 5. 21:01
13/48 anonim válasza:
Az orvosi egyetem jó ötlet de azok nem tudnak magyarul mert külföldiek akik itt tanulnak angolul vagy németül hallgatnak előadásokat.
Nyugodtan próbálkozz fészen ők közvetlenebbek nem fognak furán nézni rád ha csak úgy írsz nekik,meg imádják a fehér lányokat ezt tapasztalatból tudom.
14/48 anonim válasza:
Én a BTK-ra járok, ugye közvetlen az orvosi mögött van. Olyan ázsiai fiúkat lehet látni, hogy csak kamillázok néha. 10 pontos pasik. Meg van ott az egyetem mellett egy kávézó, a Paulus, oda járnak sokan. Múltkor ott vizsgáztam, 3 vagy 4 volt bent, pont akkor jöttek ki cigizni, mikor mi mentünk befelé.
15/48 A kérdező kommentje:
Hú köszönöm :D
2012. jan. 5. 21:52
16/48 anonim válasza:
Szia Péci:3 ott van neked Zsoltika:3
17/48 A kérdező kommentje:
Szia ezt nem értem .:D
2012. jan. 6. 19:01
19/48 A kérdező kommentje:
Lány :)
2012. jan. 10. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!