Nagyobb mellű lányoknak van közvetlen mell alatti tetkója?
Nekem Ds és nagyon szeretnék valami szöveget alá (nem valami elcsépeltet..)
De nem tudom hogy a nagy mellel járó dolgok miatt hogyan gyógyulna
Segítenétek?
Sokaknak van. A merevítős melltartóknál nagyon zavaró lehet a gyógyulási idő, szóval arra az időre inkább ne olyat hordj (sima sport szuper), nem baj, ha a mell érintkezik vele, ápolni kell ugyan úgy, vigyázni rá és szép marad. Az, hogy idővel mennyire ereszkedik meg a melledd, az már más kérdés, de egy-egy korrekciós műtéttel fel lehet varrni azt is.
Első nap fóliában lenne, utána meg célszerű lenne pihentetni és hagyni szellőzni.
Nem tudom, miben lehetne más még.
Mivel a merevítő a melled alatt van közvetlenül, a tetkó meg valószínűleg 1-2 centivel alá kerül, így nem fog hozzáérni, butaság az előző válasznak ezen része.
A melled az égvilágon semmiben nem fogja befolyásolni a gyógyulást. (Nő vagyok, tetováló, sok tetovalással, sosem variáltam a ruháimat egy-egy éppen gyógyuló tetkó miatt.)
Ha esetleg attól tartasz hogy mondjuk melltartó nélkül rálóg kicsit a melled és összeizzad, akkor inkább hordj folyamatosan melltartót pár napig éjszakára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!