Mi manapsag az iranytu jelentese?
Figyelt kérdés
Tudom hogy regen a tengereszeknek volt de manapsag mar inkabb az hogy keresi valaki az utjat vagy ilyesmi? Ti nektek mit jelent?2019. jún. 13. 18:33
1/3 anonim 

válasza:

Hogy az égtáj minden irányában ostoba tetovált prolikat látok.
2/3 anonim 

válasza:

Ha te már lusta volna rákeresni googlben..
Tessék -> [link]
3/3 $$$$$ 

válasza:

Nekem megmutatjak az egyeshez hasonlo értelmi sérülteket akik itt élik ki maguķat mert a valosagban sose merne oda menni akarkihez is hogy proli tetovlat. Bar kapna is😂😂. De amugy nem tudom mit jelent. Nekem iranytum nincs. Csak mas milyen tetko . Meg meg lesz is egy pár. És nem adok az 1 es valaszolókhoz hasonli nulla emberekre . Bár en senki velemenyere se adok csak a sajatomra. És nem is ertem mit zavar valakit ha a masiknak tetkoja van.... De ha meg zavatja legalalabb valalja fel. Ne netén irosgasson ilyeneket... Utallom az ilyen ketszínü embereket akik masok hata mögött beszélnek.... Meg amugy is a tetkó ellenesek mit keresnek a tetovállás kategóriában ? Ezt sose értettem. Na mindegy. Ja am szerintem siman lehet emberenként eltérő jelentese is 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!