Mi a jelentése annak a karkötőnek, amit manapság annyi lányon látni? Egész pontosan arra gondolok, amikor egy fekete műanyag szálat kereszteznek önmagával (remélem így érthető vagyok).
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 19:26
1/12 anonim válasza:
Nem tudom mire gondolsz, esetleg egy képet nem tudnál linkelni?
Szerintem amúgy nincs semmi jelentése csak azért hordják, mert divatos.:)
2/12 anonim válasza:
Szerintem erre gondolt :D : [link]
Amúgy szerintem is azért mert divat lett :P
3/12 anonim válasza:
És azt nem tudja valaki, hogy azt hogyan kell keresztezni?:D
De amúgy nem önmagával, hanem az kettő karkötő. Nem?
Amúgy tényleg nincs semmi jelentése, csak divat.
4/12 anonim válasza:
Megfogod a műanyagot, ami már össze van kötve a két végénél. A közepét megcsavarod vagy mi, tehát hogy egy nolycast írjon le, és még egyszer megcsavarod, ugyanabba az irányba. És utána a két "kört" egymásra hajtod, és felveszed... Remélem, érthető voltam. :D Amúgy tudtommal nincs semmi jelentése. Nekem is volt, nővérem fülhallgató zsinórjából...
7/12 A kérdező kommentje:
Igen, a belinkelt képen látható karkötőre gondoltam. Köszönöm a segítséget és a válaszokat:)
2010. aug. 19. 11:24
10/12 anonim válasza:
félkérdés ami aztjelenti hogy tudom hogy nekem tetszik de erre a kérdésre amire aztválaszoltam hogy tetszik más válasz nemlehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!