Ez manapság divat vagy van jelentése is?
Egyre többször látom hogy valaki a mondata elejére odaírja azt a kis szócskát hogy "am".
Így a mondata értelmetlenné válik,ez nem baj?!
dehiogyis.
az am=amúgy rövidítése
Am = amúgy, csak rövidítve, minthogy ezt már egy korábbi válaszoló írta.
Hogy miért kell ezeket rövidíteni? A válasz az IDŐSPÓROLÁS. És igen, nagyon sokat számít az a pár másodperc, amit ezzel takarítasz meg.
Ezután az jön, hogy a mai fiatalok nem tanulnak, helytelenül írnak, buliznak, isznak és egyéb fényüző életet élnek (érezd az iróniát). A válasz nem, csak élvezik a fiatalságot, remélhetőleg te is ezt tetted annó.
Remélem az összes kérdésedet, és a leendő kérdéseidet megválaszoltuk. További szép és kritizálós, fiatalokat szidó délutánt kívánok neked!
Hát bazki, én megtanultam helyesen élni ÉS élvezni a fiatalságot, sőt addig csapkodtam a billentyűket, míg vakon gépelni is megtanultam.
Azért egy "úgy" begépelése egy "am" után ne vegyen már igénybe másodperceket! Esetleg egy "agy" begépelése a vok betűi közé. Bár tessék, itt a bizonyíték, hogy a mai fiatalok agy nélkül élnek! :) ikszdé, rabokfarka...
Nem az a baj, ha valaki lusta valamire, hanem az, ha elkezd hozzá ideológiát gyártani.
Valóban nem semmi eljutni egy rövidítéstől odáig, hogy a fiatalok csak élvezik az életet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!