Tetoválás popsinyílás körül: mennyire durva? Esetleg tapasztalat?
Neten láttam képeket nőkről, akik kivarratták magukat a popsinyílás körüli területen, akár a záróizom külső részére eső területen is. (csak felnőtteknek: megtalálhatóak, ha rákerestek Google Images-ben "anal tattoo" keresőszóval)
Érdekelne, hogy ilyet megcsináltatni nagyon extrém dolog? Gondolom, hogy bármi máshoz képest is brutálisan fáj és a gyógyulás is nehézkes a higiénia miatt.
Ti mit gondoltok erről? Van tetoválómester, aki hozzá tud szólni a témához, esetleg valaki aki volt annyira merész, hogy csináltasson hasonlót?
Nagyon fájhat, illetve tisztán tartani gyakorlatilag lehetetlen.
Arról nem is beszélve hogy szerintem a hírnevére igényes tetováló nem vállalja el. Bár találkoztam anno egy body modification-el foglalkozó sráccal aki annyi extrém cuccot csinált már, belőle kinézném.
Intim tetkókkal az a baj, hogy 10ből 9 aki valami övön alulit akar valahogy mind mosdatlan szutyok ember....de tényleg.
Nagyon megválogatjuk kinek és mit mert kisfąszom se fog ott pepecselni ha az illető mosdatlan/vihog/rúgkapál.
A mit kérdés meg...megnéztem. Ha sötét a minta, az hogy is mondjam, olyan telibeşzart hatású.
Ezek a tágárságok meg gyorsan unalmassá válnak, egy idő múlva már nem merésznek, csak ócskának és lealacsonyítónak, szánalmasnak hatnak.
A pillangó/csillag/szív 1998ból kicsit avas már, nem kéne sehová, semmilyen kontextusban 😑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!